Vacature Docent Nederlands (EOA-nieuwkomers) MLC20220041 in Cuijk, Grave en Mill

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (EOA-nieuwkomers) MLC20220041 
Datum online
2022-09-21 21-9-2022
Sluitingsdatum
7-10-2022
Met ingang van
21-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 2. Naast het reguliere onderwijs hebben we ook een afdeling Eerste Onderwijs Anderstaligen (EOA) in Velp (bij Grave).

DOCENT NEDERLANDS (NT2) - 0,6 FTE

We zijn per direct op zoek naar een docent Nederlands voor 0.6 fte voor onze locatie in Velp (EOA).

We zijn op zoek naar een collega die deel uit kan en wil maken van een klein team dat zich kenmerkt door collegialiteit en een groot aanpassingsvermogen.
De lessen zullen gegeven worden aan bijv. een startersklas maar ook bijv. aan een analfabetenklas.
Gezien de doelgroep wordt gezocht naar een persoon met een duidelijke affiniteit voor de doelgroep. Doelgroep kenmerkt zich door het feit dat jongeren erg veel meegemaakt hebben en in hun gedrag uiting geven aan hun bagage. Als docent en mentor heb je een begeleidende en sturende rol.

We zijn op zoek naar een gedreven collega met een bevoegdheid Pabo, Nederlands of Nederlands als tweede taal met uitdrukkelijk ervaring in het onderwijs aan nieuwkomers.

Tevens hebben we ook op onze locatie in Cuijk een vacature voor docent Nederlands (zie andere vacature).

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw motivatiebrief en cv kunt u 7 oktober 2022 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Over Merletcollege

Naam school
Adres
Locaties in , 5431RX Cuijk, Grave en Mill
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met vmbo basis-beroepsgerichte leerweg, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 2. Naast de drie reguliere locaties heeft het Merletcollege ook een locatie EOA (Eerste Opvang Anderstaligen) in Velp (bij Grave), een locatie die gespecialiseerd is in het onderwijs aan nieuwkomers.
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.