Vacature Leraarondersteuner in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraarondersteuner 
Datum online
2022-09-26 26-9-2022
Sluitingsdatum
30-12-2022
Met ingang van
Per direct
Omschrijving

Harbour Bilingual

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor onze groepen 1/2.Het curriculum is gelijk aan dat van elke andere basisschool in Nederland en wordt bij ons in de onderbouw voor 50% van de onderwijstijd in het Engels aangeboden.

Harbour Bilingual is een tweetalige basisschool waarbij 30 tot 50% van het onderwijs in het Engels aangeboden. Wij zoeken collega's die bevlogen zijn in het onderwijs en met ons verder willen bouwen aan een school, waar tweetalig onderwijs van de toekomst wordt geboden.

Is lesgeven aan jonge kinderen jouw passie? Kun jij omgaan met verschillen en een optimale leeromgeving creƫren? Durf jij methodes los te laten? Weet jij dat jij als leraar meer invloed hebt op de onderwijskwaliteit dan je wellicht denkt? Is het niveau van jouw Engels minstens op een C1 niveau of ben je bereid hiertoe te komen? Ben je bekend met Content Language Integrated learning (CLIL) of ben je bereid je daarin te scholen? Meld je dan nu direct aan!

Meer informatie over Harbour vind je op: https://www.harbourbilingual.nl/

Interesse?

Stuur je C.V. en motivatie zo snel mogelijk naar ons toe via de sollicitatie button. Voor vragen over de school, kun contact op met Xandra Pieters, locatiedirecteur Harbour Bilingual, tel:06-49916329.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Een afgeronde PABO opleiding - Passie voor tweetalig onderwijs
Functie-eisen
- Het niveau van jouw Engels minstens op een C1 niveau of ben je bereid hiertoe te komen
- Je bent bekend met Content Language Integrated learning (CLIL) of je bent bereid daarin te scholen

Over Harbour ISBR

Naam school
Adres
Coolhovenstraat 29 , 3024TG Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Basisonderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.