Vacature Officemedewerker Leiden in Leiden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Officemedewerker Leiden 
Datum online
2022-09-20 20-9-2022
Sluitingsdatum
20-10-2022
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
40
Omschrijving
Als office medewerker fungeer je als gastheer of -vrouw van de vestiging. Je bent zowel fysiek, telefonisch als per mail het eerste aanspreekpunt voor ouders en leerlingen, docenten en ook potentiële klanten. Dagelijks zorg je voor een juiste administratie van o.a. verzuimmeldingen en ben je de schakel richting de leerlingen. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de organisatie en communicatie van leerling- en docentgebonden activiteiten. Je bent onderdeel van het kernteam van Luzac Leiden en neemt deel aan het wekelijkse kernteamoverleg. In deze rol bied je dan ook administratieve ondersteuning aan de schoolleiding.

Bij de dagelijkse werkzaamheden horen tevens het afhandelen van de post en verzorg je mailingen. Ook zorg je ervoor dat het pand representatief is en verzorg je koffie en thee voor gasten. In deze functie is het noodzakelijk dat je zeer snel kunt schakelen tussen werkzaamheden, zonder in te boeten op nauwkeurigheid en klantvriendelijkheid.

Wat Luzac doet

Luzac betekent kleinschalig particulier onderwijs (mavo, havo en vwo), waardoor we flexibiliteit en maatwerk kunnen bieden. Onze werkwijze is klantgericht: gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Ons aanbod
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs.

Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids. Deze rol wordt ingeschaald in Schaal B van onze loonschalen met een maximum van € 2.511,62 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

We maken graag kennis met jou

Als jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, kijken we uit naar jouw sollicitatie. Deze kun je achterlaten door je motivatie en cv in te sturen via de "solliciteer nu"-knop. Mocht je meer informatie willen over de functie en werken bij Luzac, neem dan contact op met Pepe Leertouwer - Rector via 06-29 05 67 17 of pleertouwer@luzac.nl.

Jouw profiel
 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring
 • Je bent in staat om flexibel te handelen in een dynamische omgeving
 • Je hebt ervaring in het werken met Magister
 • Kennis van Microsoft Dynamics is een pre
 • Nieuwe computersystemen maak jij je gauw eigen
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep (docenten en leerlingen 15-21 jaar)
 • Je bent in staat om overzicht te houden
 • Je verwerkt data secuur en foutloos
 • Je bent representatief en klantgericht
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed
 • Je bent doelgericht, stressbestendig, proactief en enthousiast

VOG
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker - mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie - van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).

#LI-RL1

Over Luzac Leiden

Naam school
Adres
Bargelaan 180 , 2333CW Leiden Zuid-Holland
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Op Luzac Leiden heerst een ambitieuze sfeer waarin leerlingen handvatten krijgen om optimaal te presteren. Iedere leerling doorloopt de middelbareschooltijd op zijn of haar eigen manier. Structuur, samenwerking en veiligheid staan hoog in het vaandel. Leerlingen weten waar ze aan toe zijn en dat de deur altijd voor hen open staat. Samen gaan we voor het beste resultaat. We geloven daarbij dat elke leerling de capaciteit heeft om het maximale uit zichzelf te halen. Dankzij de persoonlijke aanpak worden leerlingen bewust van zichzelf en gaan ze gedisciplineerd en met zelfvertrouwen voor hun doel. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.