Vacature sjl.22/23.31 docent lichamelijke opvoeding 0,5 fte in 's-Hertogenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
sjl.22/23.31 docent lichamelijke opvoeding 0,5 fte 
Datum online
2022-09-20 20-9-2022
Sluitingsdatum
14-10-2022
Met ingang van
20-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
Het Sint-Janslyceum is een Bossche VO school tussen stad en groen met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 1.800.
Ons streven is om alle leerlingen hoogwaardig onderwijs en zorgzame begeleiding te bieden. Dit alles vanuit een veilige, kleinschalige leer-, leef- en werkomgeving.
Voor de school staat de menselijke maat centraal en we vinden een open, toegankelijke en professionele cultuur belangrijk, een cultuur waar veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid.
Bakens voor ons onderwijs en onze schoolorganisatie zijn de begrippen goed mens, goed leven en goed handelen.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent lichamelijke opvoeding (0,5 fte)

Wat ga je doen?
Je wordt opgenomen in een enthousiast team en geeft lessen lichamelijke opvoeding aan leerlingen in mavo, havo en vwo. Je begeleidt leerlingen, je ontwikkelt lesmateriaal en krijgt daar tijd en ruimte voor. Je werkt samen binnen je vakgroep en daarbuiten en je hebt een positieve grondhouding richting onze leerlingen. Je krijgt voldoende mogelijkheden je verder te ontwikkelen binnen onze school. Samen met je collega’s uit de vakgroep ontwikkel je de inhoud van het gymnastiek onderwijs en denk je mee over de invulling van het vak.

Je geeft 10 lessen (50 minuten per lesuur) op maandag, dinsdag en woensdag:
- maandag lesuur 1 tot en met 6
- dinsdag lesuur 7 & 8
- woensdag lesuur 2 tot en met 5

Wat verwachten we van jou?
* Je bent enthousiast en een betrokken collega;
* Je werkt prettig en effectief samen met collega's;
* Je werkt verbindend naar leerlingen en collega's;
* Vanuit jouw liefde voor het vak lichamelijke opvoeding weet je de klas mee te nemen in de opdrachten die je voor ze neer legt;
* Je bent initiatiefrijk en ondernemend, geen les van jou is hetzelfde, je weet altijd uitdagingen aan te boren.

Vaardigheden
• Je bent in het bezit van een 1e graad onderwijsbevoegdheid of je bent bereid deze te behalen;
• Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• Je gaat een uitdaging niet uit de weg;
• Je kunt snel schakelen en je bent geduldig;
* Je werkt vanuit vertrouwen.

Waarom kies jij voor het Sint-Janslyceum?
Je krijgt een plek in een team met behulpzame en gedreven collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en projecten. Het Sint-Janslyceum biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer en een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing.
De school wil voor haar medewerkers een goed werkgever zijn door het voeren van een goed personeelsbeleid. Naast een passende beloning vormen begeleiding, scholing en coaching daarbij belangrijke instrumenten.

De vacature betreft een tijdelijke aanstelling tot einde schooljaar 2022-2023.
Je belangstelling voor bovenstaande vacature kun je uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl). Reageren kan tot 14 oktober 2022.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M. de Vries, HR adviseur, via e-mail m.de.vries@sjl.nl of telefonisch 073-615 4780.

Over Sint-Janslyceum

Naam school
Adres
Sweelinckplein 3 , 5216EG 's-Hertogenbosch
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Sint-Janslyceum is een Bossche school tussen stad en groen voor voortgezet onderwijs met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 1.700. De missie en visie van het Sint-Janslyceum is om alle leerlingen hoogwaardig onderwijs en zorgzame begeleiding te bieden. Dit alles vanuit een veilige, kleinschalige leer-, leef- en werkomgeving. Voor de school staat de menselijke maat centraal en we streven in alle opzichten naar een open, toegankelijke en professionele cultuur.
Wij werken vanuit een vertrouwen in de medewerkers en leerlingen en geven veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Bakens voor ons onderwijs en onze schoolorganisatie zijn de begrippen goed mens, goed leven en goed handelen.
Bijzonderheden
Het Sint-Janslyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.