Vacature Docent filosofie in Amstelveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent filosofie 
Datum online
2022-09-19 19-9-2022
Sluitingsdatum
12-10-2022
Met ingang van
5-12-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Wie zijn wij?
Het Hermann Wesselink College is een school voor tweetalig en Nederlandstalig vmbo-t, havo, atheneum en gymnasium. De school kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat. Collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende school en er is ruimte voor vernieuwing. Er is veel aandacht voor onderwijs in de bètavakken, internationalisering en kunst en cultuur. Sinds begin 2021 werken we in een prachtig nieuw schoolgebouw met uitstekende faciliteiten en goede ventilatie.
 
Nieuwe docenten worden goed begeleid door speciaal opgeleide coaches, zodat zij zich snel thuis voelen en zich positief kunnen ontwikkelen.
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Voor de vervanging van het zwangerschaps- en ouderschapsverlof van één van onze collega’s zijn wij vanaf 5 december a.s. tot einde schooljaar op zoek naar een enthousiaste 1e graads docent filosofie.
Lijkt het je leuk om deze periode bij ons op school te komen lesgeven, weet je onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren én heb je ervaring met examenklassen in de havo? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
Wat kunnen wij jou bieden?
Het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,6 fte voor de vervanging van zwangerschaps-/ouderschapsverlof tot einde schooljaar. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een laptop in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag 8% en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling. 
Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder. Werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.


 

Over Hermann Wesselink College

Adres
Startbaan 3 , 1185XP Amstelveen
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. B. Kozijn
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren via Meesterbaan met een motivatiebrief gericht aan de rector, de heer drs. B. Kozijn. NB alleen sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
Vragen m.b.t. de vacature kun je mailen naar vacatures@hethwc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.