Vacature Senior salarisadministrateur in Capelle & Krimpen a/d IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Senior salarisadministrateur 
Datum online
2022-09-19 19-9-2022
Sluitingsdatum
19-11-2022
Met ingang van
01-11-2022
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Wat ga je doen
Als vrolijke en energieke en doorgewinterde salarisadministrateur heb je een veelzijdige baan op het stafkantoor van de stichting BLICK op onderwijs. Het stafkantoor is gevestigd op de 3de verdieping van het EYE College, Pelikaanweg 1 in Capelle aan den IJssel en bestaat uit een team van totaal zo’n 20 collega’s. Jouw werkzaamheden zijn divers en samen met jouw collega’s van Financiële zaken (FZ) en de salarisadministratie (SA) vorm jij een gezellig team. Ook werk je nauw samen met de 3 collega’s van de HR afdeling.
 
Jij zorgt ervoor dat medewerkers van BLICK elke maand hun salaris ontvangen, je verwerkt tijdig en correct de personele mutaties vanuit de scholen, je maakt berekeningen van bijvoorbeeld transitievergoedingen, de arbeidsmarktoelage en je bent het aanspreekpunt voor alle BLICK medewerkers als het gaat om vragen over salaris, uitbetalingen, (loon)belasting, pensioen of een werkgeversverklaring.
Snel schakelen tussen de cao’s voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs en de bestuurders cao kun jij goed en je past dit toe in de salarisverwerking. Kennis van AFAS geeft jou echt een voorsprong bij deze werving en als je daarbij ook kennis hebt van de Vervangingsmanager, dat zou helemaal fantastisch zijn!  Omdat wij het belangrijk vinden om je regelmatig te zien verdeel jij je uren in overleg verdeeld over de week.
 
Dit bieden wij
Wij bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast. De functie wordt gehonoreerd als medewerker salarisadministratie, inschaling op basis van ervaring conform de cao vo schaal 9. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en kom je naar kantoor dan kun je parkeren voor de deur. Het metrostation en winkelcentrum de Koperwiek zijn op loopafstand. Je hebt de mogelijkheid om alle schoolvakanties vrij te zijn en daarnaast heb je een persoonlijk budget van 50 verlofuren (op basis van een fulltime dienstverband en een volledig werkjaar), die te besteden zijn naar eigen inzicht. Ook hanteren we vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. Je krijgt een maandelijkse telefoonvergoeding, een laptop in bruikleen en we bieden onbeperkte nascholing via E-wise! Ontmoet je graag collega's, maak gebruik van voordelig sporten via BLICK en beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist, van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling. 

Natuurlijk spreekt bovenstaande je aan. Je stelt jezelf de vraag: ‘Wat een geweldige werkplek! Zou ik daar niet fantastisch tussen passen?’ Check dan even of je ook aan onderstaande voldoet:
 
Wie ben jij
Door jouw proactieve, dienstverlenende en oplossingsgerichte houding functioneer jij als belangrijke schakel tussen FZ, HR en de salarisadministratie. Jij kunt prioriteiten stellen en je kunt snel schakelen in een dynamische omgeving. Je bent communicatief sterk, van nature gestructureerd en je werkt snel, secuur en accuraat. Je werkt graag in teamverband maar je kunt ook prima zelfstandig aan de slag en de nodige dosis humor ontbreekt jou niet.

Verder nog in het kort:
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding , aangevuld met het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van AFAS/Profit is een must. Kennis van de Vervangingsmanager, SharePoint en Microsoft Office zou helemaal goed zijn;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Meer informatie en procedure
Is bovenstaand herkenbaar voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button. Voor meer informatie over de procedure en de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-adviseur via e-mailadres w.lingen@blickoponderwijs.nl of bel 085-1050222.
 

Over BLICK op onderwijs

Naam school
Adres
Pelikaanweg 1 , 2903ER Capelle & Krimpen a/d IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Over BLICK op onderwijs
Boeiend leren voor nu en de toekomst! Dat is het ideaal waar wij als BLICK op onderwijs voor staan en graag samen invulling aan willen geven. Samen met de 6 kernwaarden: boeiend onderwijs, veerkracht, eigenaarschap, vakmanschap, jezelf leren kennen en samen, leren van en met elkaar.

Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen) staat voor het aanbieden van uitdagend onderwijs van 4 tot 18 jaar aan leerlingen van alle niveaus. We zijn er trots op dagelijks ruim 3500 kinderen te mogen begeleiden naar een toekomst.
BLICK is een ambitieuze groep van totaal 10 scholen voor primair en voortgezet onderwijs, met ondersteuning van een stafbureau dat is gevestigd op de 3de verdieping in het IJsselcollege, Pelikaanweg 1 in Capelle aan den IJssel. Door de samenwerking wordt het mogelijk dat onze leerlingen binnen dezelfde stichting zijn/haar onderwijsloopbaan starten in groep 1 en afronden in de laatste klas van het voortgezet onderwijs. Meer info op www.blickoponderwijs.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.