Vacature Leraar Engineering in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar Engineering 
Datum online
2022-09-19 19-9-2022
Sluitingsdatum
10-10-2022
Met ingang van
Zo snel mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
De BOL4 opleiding Engineering is een combinatie van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en besturingstechniek. Het onderwijsconcept is zo opgezet dat opgedane theoretische en praktische kennis direct in een project toegepast dient te worden. We zijn voor onze locatie in Veghel op zoek naar een of meerdere collega’s. 
De geleerde theorie wordt meteen toegepast in praktijkruimtes en in projecten. Er is ruimte om projecten op een eigen manier in te vullen. We hebben een sterke verbinding met het bedrijfsleven en de VMBO scholen samen het onderwijs in de regio vorm te geven. We zijn klein maar flexibel georganiseerd en zijn heel benaderbaar voor onze studenten en partners in de regio.
Als docent engineering vindt je naast verzorgen van lessen het ook leuk om de toekomstige professionals te coachen en begeleiden, zowel op school als ook in de beroepspraktijk. Je bent flexibel, gedreven en enthousiast om onze studenten te binden en te boeien  mag toegevoegd worden
Future engineer studenten zijn leergierig en geïnteresseerd in techniek. Ze willen weten hoe iets werkt en gaan zelf net zo lang door totdat het werkt. In hun vrije tijd zijn ze bezig met het bouwen van een carnavalswagen, sleutelen ze aan een brommer of lassen ze een frame voor de visaanhanger.

Jij?

Jouw kennis is breed en divers, je bent een technische duizendpoot. De opleiding is namelijk heel breed. We snappen dat je niet overal een expert in bent. Maar de affiniteit en interesse is er. De vragen die studenten stellen lopen enorm uiteen, denk aan PLC programmeren, datacom, elektrische aandrijvingen, pneumatiek, hydrauliek, technische tekenen, motoren of robotica. Jij raakt hiervan niet in de war. Op basis van je eigen opleiding en ervaring kun je een deel van de vragen beantwoorden. Weet je het niet dan ga je het halen bij collega’s of via een andere weg. Zo leer je elke dag bij. De inrichting van ons onderwijs vraagt flexibiliteit. Dat moet bij je passen. Afstemmen met collega’s is in deze vorm heel belangrijk, jij bent dan ook een echte samenwerker. 

Wij?

Bij het Koning Willem I College gaan we samen aan de slag. We maken het verschil en er is ruimte om te experimenteren. We geloven in pionieren, experimenteren, testen, gewoon doen, fouten maken, en weer opnieuw beginnen. Zo gaan we vooruit. Ons college is het duurzaamste MBO van Nederland. We lopen daarin voorop. Samen met studenten en partners uit de regio maken we daarin de volgende stap. Benieuwd naar meer info over KW1C als werkgever? Ga naar https://werkenbij.kw1c.nl.

Onze afdeling
 
De onderwijsafdeling Techniek bestaat uit diverse onderwijsteams die werken aan bol en bbl technisch onderwijs in de communities Den Bosch, Meierijstad, Oss en Cuijk. Tevens wordt er vanuit de samenwerking met bedrijven en instelling via een (LLO) maatwerkconstructie & contractactiviteiten onderwijs op diverse bedrijfslocaties onderwijs gegeven.
Specifieke ontwikkelingen die spelen zijn met name gericht op samenwerken om modern techniek onderwijs nog verder vorm te geven. Dit geldt niet alleen voor regulier onderwijs, maar ook voor LLO-activiteiten. En de interne verbinding zoeken met andere onderwijsteams en afdelingen.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat heb je nodig?
  • Zin om mee te bouwen aan de toekomst van onze mbo-studenten
  • De kennis, het geduld en de juiste woorden waardoor studenten je niet alleen zien als een docent, maar ook als een mentor.  
  • Je vindt het vak prachtig, maar je vindt het doorgeven van je kennis nóg mooier!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat ga je krijgen?
  • €3.086,- tot €4.615,- bruto per maand (op fulltime basis, schaal LB, cao MBO)
  • Meerdere mogelijkheden om te switchen naar het onderwijs en via ons je pedagogisch didactisch getuigschrift te halen.
  •  Collega’s die voor onze studenten door het vuur gaan

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sandra van Linder
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.


 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Wacht, even een korte blik vooruit:
  1. Een gesprek met onze directeur of teamleider en een collega
  2. Eventueel volgt er een tweede gesprek
  3. We doen je een voorstel en als je je daarin kan vinden kun je, na overlegging van je VOG, starten
Solliciteren kan tot 10 oktober.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Ziya Aydogan: 06-55854090
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.