Vacature Leraar Elektrotechniek in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar Elektrotechniek 
Datum online
2022-09-19 19-9-2022
Sluitingsdatum
19-10-2022
Met ingang van
Zo snel mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Jouw werk als docent elektrotechniek draait er om zo goed mogelijk de koppeling te maken tussen de theorie en de praktijk. Door op je eigen persoonlijke manier les te geven, bouw je mee aan de volgende generatie vakmensen.
De kennis en ervaring die je jarenlang opbouwde, geef je nu door. De ene student pikt het in één keer op, de ander heeft meer uitleg nodig. Geen punt: ze kunnen altijd op je bouwen.
Je werkt mee aan het samenstellen van lesmateriaal en lesprogramma’s. je hebt oog voor de inrichting en voortgang van de opleiding.

Jij?

Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma en van een bevoegdheid als docent of je bent bereid deze te gaan halen. Werkervaring in de elektrotechniek is een vereiste. Je wordt enthousiast van het begeleiden en coachen van studenten.  Mede door jouw enthousiasme nemen jouw studenten van je aan wat je zegt. Je weet ze op een juiste manier te benaderen. Iedere student studeert op zijn eigen tempo, differentiëren staat bij ons in een hoog vaandel. Jij bouwt mee aan een nieuwe generatie vakmensen. 

Wij?

Bij het Koning Willem I College gaan we samen aan de slag. We maken het verschil en er is ruimte om te experimenteren. We geloven in pionieren, experimenteren, testen, gewoon doen, fouten maken, en weer opnieuw beginnen. Zo gaan we vooruit. Ons college is het duurzaamste MBO van Nederland. We lopen daarin voorop. Samen met studenten en partners uit de regio maken we daarin de volgende stap. Benieuwd naar meer info over KW1C als werkgever? Ga naar https://werkenbij.kw1c.nl.

Onze afdeling

Specifieke ontwikkelingen die spelen zijn met name gericht op samenwerken om modern techniek onderwijs nog verder vorm te geven. Dit geldt niet alleen voor regulier onderwijs, maar ook voor LLO-activiteiten. En de interne verbinding zoeken met andere onderwijsteams en afdelingen. 
De onderwijsafdeling Techniek bestaat uit diverse onderwijsteams die werken aan bol en bbl technisch onderwijs in de communities Den Bosch, Meierijstad, Oss en Cuijk. Tevens wordt er vanuit de samenwerking met bedrijven en instelling via een (LLO) maatwerkconstructie & contractactiviteiten onderwijs op diverse bedrijfslocaties onderwijs gegeven.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat heb je nodig?
 • Zin om mee te bouwen aan de toekomst van onze mbo-studenten
 • Je vindt elektrotechniek prachtig, maar je vindt het doorgeven van je kennis nóg mooier 
 • Aantoonbare kennis van of affiniteit met opleiding, scholing en ontwikkeling op het gebied van Techniek  

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat ga je krijgen?
 • €3.086,- tot €4.615,- bruto per maand (op fulltime basis, schaal LB, cao MBO)
 • Meerdere mogelijkheden om te switchen naar het onderwijs en via ons je pedagogisch didactisch getuigschrift te halen.
 •  Collega’s die voor onze studenten door het vuur gaan
 • De ruimte om jouw stempel te drukken op het opleiden van de volgende generatie vaklieden
Wat wij bieden
 • Meerdere mogelijkheden voor zij-instromers, we denken met je mee 
 • De mogelijkheid om de toekomst van onze ICT-Academie, maar vooral van onze studenten, mede vorm te geven
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, 10 weken vakantie per jaar, een gevarieerd scholingsaanbod en andere extra’s zoals ouderschapsverlof

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sandra van Linder
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.


 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Wacht, even een korte blik vooruit:
 1. Je maakt kennis met onze onderwijsmanager, Ziya Aydogan plus een collega
 2. Je kunt een halve dag meelopen en maakt kennis met de rest van het team
 3. We doen je een aanbod en als je wilt, mag je, na overlegging van je VOG, starten
Solliciteren kan tot 10 oktober.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Ziya Aydogan: 06-55854090
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.