Vacature Leraar LC in Heibloem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar LC 
Datum online
2022-09-19 19-9-2022
Sluitingsdatum
31-12-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0 FTE
Omschrijving
Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het vso?

Op het Widdonckterrein in Heibloem bieden wij voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan leerlingen van twaalf tot twintig jaar. Wij werken nauw samen met de Widdonckschool, die in hetzelfde schoolgebouw speciaal onderwijs biedt.
Op en vanaf ons terrein voeren wij met partners vier jaar lang het programma Widdonck-Talentendonck uit, om jeugd maximale ontwikkelkansen te bieden in onderwijs, zorg en werk. Dit past perfect bij ons: wij denken in mogelijkheden. Wat lukt wél, op weg naar vervolgonderwijs of een baan?


Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen binnen het voortgezet speciaal onderwijs....
Leraar LC WTF 1,0


Dit is je kans...

vso de Ortolaan is op zoek naar de unieke leraar om ons team te komen versterken. Deel jij onderstaande missie dan zijn we op zoek naar jou...

Elke dag opnieuw.....
bieden we met ons team speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 tot 20 jaar.
Elke dag opnieuw.....
is het uitgangspunt dat iedere leerling zich zo goed mogelijk kan en mag ontwikkelen.
Elke dag opnieuw.....
ervaren leerlingen het gevoel dat ze gezien en gehoord worden.
Elke dag opnieuw.....
voelen leerlingen dat ze fouten mogen maken, en leren wij ze hoe hiermee om te gaan.
Elke dag opnieuw.....
staan wij met ons team, in zeer nauwe samenwerking met ouders/verzorgers en hulpverleners, klaar voor juist die leerlingen die onze expertise nodig hebben.

Wat doe je?
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega's. Ook draag je bij aan schoolbeleid en uitvoering van onze koers.

Wat breng je mee?
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Sta jij open voor vernieuwing en ICT-toepassingen in het onderwijs? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!

Wat bieden wij je?

 • Een team waarop je trots gaat zijn.
 • Een team waar je graag deel van wil uitmaken en met mensen die er ECHT voor elkaar zijn.
 • Voldoende scholing- en opleidingsmogelijkheden en - budget.
 • Een groep leerlingen en ouders die de meest gedreven, enthousiaste en betrokken collega's verdienen.
 • Een school waarbij vanuit de drive van het team, de onderwijsinhoud steeds rijker wordt georganiseerd, zowel binnen de muren van de klas, de school als (ver) daarbuiten.
 • Een ruim netwerk, zowel binnen als buiten het onderwijs.
 • Een Iphone en MacBook die je zowel voor school als privé kunt gebruiken.
Bevoegdheid
Als leraar heb jij een Pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master of een eerste of tweede graad bevoegdheid.

Waar kun je op rekenen?
 • De aanstelling is voor 1,0 fte.
 • Contract in eerste instantie op basis van zwangerschapsvervanging. De intentie is om daarna bij wederzijdse tevredenheid je aanstelling om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Inschaling in schaal LC, conform cao po.
 • Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik)
Ben jij die unieke leerkracht die we zoeken stuur dan een motivatiebrief en je CV. Solliciteren kan via de button 'solliciteer'.

Voor meer informatie en een impressie van onze school, ga naar Home | De Ortolaan Heibloem.[1262]

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Pabo
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over De Ortolaan Heibloem

Naam school
Adres
Meijelseweg 2c , 6089ND Heibloem NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Vacatures
Omschrijving
De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt,
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden 
passend onderwijs in Nederland.   
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

VSO De Ortolaan Heibloem
VSO De Ortolaan Heibloem (onderdeel van de Aloysius Stichting) biedt voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen van twaalf tot twintig jaar (voorheen cluster 4). Wij bieden maatwerk en houden rekening met de mogelijkheden en capaciteiten van onze leerlingen. Zo bereiden wij hen voor op hun toekomstige plaats in onze samenleving. We kennen twee uitstroomprofielen: vervolgonderwijs en arbeid. Ons eigen leerwerkbedrijf heet De Luifel. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.