Vacature Huismeester Arnhem in Arnhem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Huismeester Arnhem 
Datum online
2022-09-18 18-9-2022
Sluitingsdatum
18-10-2022
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
28
Omschrijving
Een opgeruimde en nette omgeving is prettig werken voor zowel leerlingen als collega's. Als huismeester zorg je ervoor dat het pand altijd schoon en opgeruimd is; hiervoor sta je in nauw contact met het schoonmaakbedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het gebouw en voert wanneer nodig onderhoudsklusjes uit. Daarnaast is de veiligheid van het pand jouw verantwoordelijkheid. Ook vind je het leuk om de dagelijkse broodjesservice voor leerlingen en medewerkers te organiseren.

Je bent ICT vaardig en in staat een vastgelopen smartbord weer aan de praat te krijgen en een collega met een niet werkende laptop op weg te helpen.

Als huismeester sta je veel in contact met de leerlingen en spreek je ze ook aan op gedrag, waar nodig. Je staat ze met raad en daad ter zijde, zonder je professionele rol uit het oog te verliezen.

Voor extra informatie m.b.t. de vacature mag je contact opnemen met Heleen van Lieshout - Rector via 06-13 70 57 46 of hvanlieshout@luzac.nl.

Ons aanbod
  • Een brutosalaris van € 1800,- tot € 2100,- op basis van 40 uur;
  • We zoeken iemand voor 24-28 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen;
  • Luzac biedt 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Korting op een collectieve zorgverzekering.

Jouw profiel
  • Je hebt HAVO of MBO-niveau 3 met aanvullende kennis en/of ervaring in het facilitair vakgebied;
  • Je bent klantgericht, representatief en in staat om makkelijk contact te maken met zowel collega's als leerlingen;
  • Je weet in drukke periodes de rust en het overzicht te bewaren;
  • Je bent in staat klussen zelfstandig te signaleren en op te pakken.

VOG
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker - mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie - van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).

Over Luzac Arnhem

Naam school
Adres
Eusebiusbuitensingel 5 , 6828HT Arnhem Gelderland
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.