Vacature OD2209549 - Docent Nederlands 2e gr. (0,8 – 1,0 fte) in Tilburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
OD2209549 - Docent Nederlands 2e gr. (0,8 – 1,0 fte) 
Datum online
2022-09-16 16-9-2022
Sluitingsdatum
30-9-2022
Met ingang van
16-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,9
Omschrijving
Het Odulphuslyceum (ca. 1500 leerlingen) is een school voor havo, atheneum en gymnasium.
Onze school bestaat al sinds 25 september 1899!
Het is een moderne school, maar ook eentje met gevoel voor traditie, waar voor iedereen veel ruimte is om ideeën en talenten te ontplooien. Onze wapenspreuk luidt ‘Fortis in Fide’ oftewel 'sterk in vertrouwen'. Vertrouwen als basis voor alle onderlinge relaties en contacten. Dat betekent dat er veel kan en mag binnen de afgesproken en vaak vanzelfsprekende kaders.

Een van onze docenten Nederlands krijgt de gelegenheid om haar hart te volgen in een baan waar ze haar kwaliteiten nog meer kan verbinden aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen.
We gunnen haar uiteraard deze mooie kans, maar hiermee ontstaat er wel een aanzienlijke vacature Nederlands 2e graads binnen het Odulphus.

Ben jij degene die als docent Nederlands op onze prachtige school in de binnenstad van Tilburg en dichtbij het station aan de slag wil? Stuur dan je CV en motivatiebrief zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór 30 september 2022 via de vacaturesite van Ons Middelbaar Onderwijs die op www.omo.nl te vinden is. Alles is erop gericht om de procedure zo spoedig mogelijk af te ronden.
We behouden ons het recht voor om gesprekken te starten zodra zich een passende kandidaat presenteert. Indien het niet anders kan, kan een kleinere werktijdfactor ook tot de mogelijkheden behoren.

Wil je eerst meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Kristel de Kort (conrector vwo onderbouw) via kdkort@odulphus.nl of telefonisch op werkdagen via 013-5426652.
We kijken uit naar je reactie!!

Over St.-Odulphuslyceum

Naam school
Adres
Noordhoekring 99 , 5038GC Tilburg Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Odulphuslyceum is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De school telt op dit moment ca. 1500 leerlingen. Twee derde van de leerlingen haalt een vwo-diploma, een derde een havo-diploma. Onze gymnasium-afdeling is verreweg de grootste in de regio Tilburg. Onze havo-afdeling werkt volgens een uniek concept en zit in een apart gebouw. 

Sterk in vertrouwen
Onze school bestaat al sinds 25 september 1899! Het is geen traditionele school, maar wel een school met gevoel voor traditie. Leerlingen voelen zich snel thuis op het Odulphus. Een school waar voor iedereen veel ruimte is om ideeën en talenten te ontplooien. Onze wapenspreuk luidt ‘Fortis in Fide’ oftewel 'sterk in vertrouwen'. Vertrouwen als basis voor alle onderlinge relaties en contacten. Dat betekent dat er veel kan en veel mag binnen de afgesproken en vaak vanzelfsprekende kaders.

Haal het beste uit jezelf
Een prima sfeer en een veilige omgeving zijn randvoorwaarden om een zo optimaal mogelijk studieklimaat te creëren. Wie met plezier en zin naar school komt, presteert beter en haalt goede resultaten. De lat ligt hoog. We dagen leerlingen uit om het beste uit zich zelf te halen en durven daaraan eisen te stellen. We kijken daarbij altijd naar het individu, bieden maatwerk waar nodig en zijn bereid om onconventionele oplossingen te bedenken. Onze doorstroom- en eindexamenresultaten zijn prima.
Bijzonderheden
Het St-Odulphuslyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.