Vacature Onderwijsassistent II in Voorburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent II 
Datum online
2022-09-15 15-9-2022
Sluitingsdatum
30-10-2022
Met ingang van
01-10-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
--
Omschrijving
Werk jij met hart voor de vmbo-leerlingen? Kun je tegen een geintje en kun je goed uitleggen? Weet je de leerlingen te inspireren en te motiveren? Dan zijn wij de school voor jou!

Wij zoeken een onderwijsassistent II. Het is een vacature koken (Z&W), aangevuld met invaluren en RT taal en/of rekenen. Samen vormt dit 1,0 fte. Je ondersteunt de vakdocenten bij de lessen. Einddatum van de benoeming is einde schooljaar 2022-2023. 

Na de zomervakantie zijn we gestart in het mooie nieuwe gebouw waar leerlingen en personeel zich op hun gemak voelen. Omdat we elke leerling naar hun diploma willen begeleiden zijn we op zoek naar collega's met hetzelfde doel.

Werken met vmbo-leerlingen vraagt om werken met hoofd, hart en handen.

Hierom wil je werken bij Veurs Voorburg vmbo:
Veurs Voorburg vmbo is een leuke, dynamische en kleine VMBO. Onze leerlingen komen uit Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Den Haag. Wij zijn een platte organisatie met een gemotiveerd team. Ons type onderwijs vraagt om docenten met sterke pedagogische skills. Investeren in de relatie met de kinderen maakt het verschil. Nieuwe en startende collega's kunnen op een goede introductie en begeleiding rekenen. 

Wij bieden jou een werkomgeving met bevlogen en betrokken collega's. De school heeft een team van ca. 60 medewerkers die zijn verdeeld in 5 kleine onderwijskundige teams. Hierdoor ontstaat een platte organisatie waarin de lijnen kort zijn.

Veurs Voorburg vmbo is een kleinschalige vmbo met onderwijs op basis- kader- gemengde- en theoretische leerweg. Leerlingen kiezen na leerjaar 2 voor de profielen zorg en welzijn (ZW), Economie en ondernemen (E&O) of dienstverlening en producten (D&P). Door de kleinschaligheid bestaat er een informele sfeer tussen collega’s en kennen wij onze leerlingen. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving waar je snel je plek kan vinden en waar je snel ondersteuning krijgt. 

Wij bieden:
  • Goede begeleiding in een prettige en lerende omgeving:
  • Alle startende docenten, ongeacht de onderwijservaring, worden begeleid door twee ervaren coaches. Zij bieden individuele begeleiding en organiseren intervisiebijeenkomsten met andere startende docenten en stagiaires.
  • Veurs Voorburg vmbo is ook onderdeel van NOD-Haaglanden (een opleidingsschool in Den Haag) waardoor jaarlijks verschillende stagiaires, voor diverse vakken aan onze school verbonden zijn. 

Wij hebben een uitdagende leerlingpopulatie die regelmatig aanvullende ondersteuning vraagt. In ons SOP hebben we omschreven welke ondersteuning wij bieden en waar onze grenzen liggen. 

Veurs Voorburg vmbo behoort daarnaast bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget en ook stoelmassages!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - schaal 5 (schaalbedragen € 1979,- - € 2827,-) en conform cao-VO.

Lesgeven aan vmbo-leerlingen:
Lesgeven op het vmbo vraagt om flexibiliteit en vakmanschap. De feedback van leerlingen is direct en eerlijk. Dit vraagt iets van de docent die voor de klas staat. Affiniteit met de doelgroep is belangrijk. Wij hebben een spontane en leuke doelgroep. Doeners die vanwege een band met hun docenten een extra stap willen zetten. Relevante ervaring is gewenst. 

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Ruth Sluijter, docent, op telefoonnummer 070-419 9200. Informatie over onze school kun je vinden op: www.veursvoorburg.nl. Bekijk ook ons filmpje.

Solliciteren?
Stuur z.s.m. een motivatiebrief en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen

 

Over Veurs Voorburg vmbo

Naam school
Adres
Delflandlaan 4 , 2273CS Voorburg
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Conny Bruggeman
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Omschrijving
Veurs Voorburg vmbo is een veilige, kleinschalige en gezellige school voor voortgezet onderwijs met ruim 360 leerlingen. Onze leerlingen leren op school te ontdekken welke talenten hij/zij heeft. Naast, natuurlijk, het behalen van een diploma, is het (door) ontwikkelen van deze talenten één van onze doelstellingen. 

Op Veurs Voorburg vmbo vind je alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). In de bovenbouw van het beroepsonderwijs kun je kiezen uit de profielen Zorg & Welzijn (Z&W) of Economie en Ondernemen (E&O). Voor de gemengde leerweg en theoretische leerweg bieden we in de bovenbouw het profiel Dienstverlening en Producten (D&P) aan.
Bijzonderheden
-
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.