Vacature Docent CKV/Kunst LB-0,8-303-220915 in Waalwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent CKV/Kunst LB-0,8-303-220915 
Datum online
2022-09-15 15-9-2022
Sluitingsdatum
31-10-2022
Met ingang van
15-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!
Dr. Mollercollege in Waalwijk biedt aan ca. 1200 leerlingen havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan. Op alle afdelingen kan er ook tto gevolgd worden. De school maakt deel uit van OMO Scholengroep De Langstraat die verder bestaat uit het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen.

Breng jij de verbeelding mee?
Het Dr. Mollercollege heeft per 1-12-2022 of zo mogelijk eerder een vacature voor een veelzijdig docent CKV/Kunst (LB) die het waardeert in een state of the art omgeving samen met leerlingen en collega’s te werken.
Het betreft een vacature van 14 tto-lessen kunst aan de onderbouw en 6 lesuren CKV aan havo 4. Het gaat om een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. De omvang van de vacature is 0,8 fte.

Profiel Dr. Mollerdocent
* Je hebt passie voor je vak.
* Je bent een docent met oog en hart voor de leerlingen.
* Je speelt in op individuele verschillen tussen leerlingen.
* Je houdt ervan leerlingen te activeren en uit te dagen.
* Je maakt verbinding met de wereld buiten de school, internationalisering heeft jouw belangstelling.
* Je werkt in een team en werkt vandaaruit graag samen met leerlingen, ouders en collega’s.

Kennis en vaardigheden
* Je bent vaardig in het toepassen van een breed scala aan actuele pedagogisch-didactische methoden en technieken.
* Je hebt affiniteit met digitale leermiddelen.
* Je bent vaardig in het verzorgen van tto-lessen.
* Je kunt goed samenwerken, staat open voor reflectie en feedback.

Werken op het Dr. Mollercollege betekent
Onderwijs dat past bij de leerling.
We willen kennis en vaardigheden bijbrengen op een bij de leerling passend niveau. Speerpunten zijn tto voor havo en vwo, internationalisering voor alle leerlingen, Havisten Competent, talentontwikkeling en een sterke profilering van het gymnasium. De school is volop in ontwikkeling, er is voor de medewerkers veel ruimte om hieraan bij te dragen.

Zorg voor elke leerling
We willen de leerlingen de ondersteuning bieden die nodig is om het onderwijsleerproces zo goed mogelijk te laten verlopen. De school heeft daarvoor een zorgprofiel geformuleerd waarin de basiszorg is aangegeven.

Een veelzijdig (onderwijs)aanbod
Bij activiteiten die buiten het door de overheid vastgestelde curriculum liggen, vindt vorming op maatschappelijk, cultureel, sportief en levensbeschouwelijk gebied plaats.

Oog hebben voor elkaar
We willen de leerlingen voorleven en meegeven dat een respectvolle samenleving leidt tot een veilige en kansrijke maatschappij. We voelen ons daarbij geïnspireerd door de normen en waarden vanuit onze katholieke traditie.

Informatie
Indien je geïnteresseerd bent in een deel van de vacature, vragen we je ook te solliciteren en dit kenbaar te maken in je brief.
Voor meer informatie over deze vacature of het Dr. Mollercollege kun je contact opnemen met Jos Rutters (teamleider),tel. 06-14657882 of via de website www.drmollercollege.nl.
Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl.

Over OMO SG De Langstraat - Dr. Mollercollege

Adres
Olympiaweg 8b , 5143NA Waalwijk Noord-Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het Dr. Mollercollege is een scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo (gymnasium en atheneum) met twee vestigingen, een in Kaatsheuvel en een in Waalwijk. In Kaatsheuvel worden alle leerwegen van het vmbo aangeboden. In Waalwijk worden de theoretische leerweg van het vmbo, havo en vwo aangeboden. In klas 1, 2 en 3 wordt binnen het vwo tweetalig onderwijs (Engels) aangeboden. De school kiest voor kleinschaligheid binnen het grote geheel. Elke locatie heeft zijn eigen leerlingen, leiding, staf en docententeam.
Het grote geheel maakt mogelijk dat leerlingen zonder problemen doorstromen naar andere schooltypes en zo het diploma halen dat bij hen past. De kleinschaligheid in deelscholen voorkomt dat leerlingen verloren lopen en zorgt voor een flexibele organisatie.
Bijzonderheden
Dr. Mollercollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.