Vacature Docent LO, 1 fte PSE in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent LO, 1 fte PSE 
Datum online
2022-09-14 14-9-2022
Sluitingsdatum
28-10-2022
Met ingang van
14-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een docent LO voor 1,0 fte.

Over Praktijkschool Eindhoven
Werken aan mogelijkheden
Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse en praktijkgerichte school waar we met plezier werken aan de mogelijkheden van onze leerlingen. We bereiden ze voor op een zelfstandige toekomst waarin ze hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Een toekomst die vraagt om zelfbewuste en sociaalvaardige jongeren die hun weg weten te vinden naar een zinvolle plek in de maatschappij. Stap voor stap, via in- en externe stages, leren, begeleiden en coachen we onze leerlingen hun basisvaardigheden toe te passen en te ontdekken wat ze goed kunnen en hoe hun talenten het beste tot hun recht komen.
Praktijkschool Eindhoven is een Parmant School en biedt praktijkonderwijs aan ongeveer 240 leerlingen.
Leer onze school beter kennen op onze website: www.praktijkschooleindhoven.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden.

Onderaan deze vacature lees je meer over Parmant Scholen.

Wat ga je doen?
In deze functie verzorg je gymlessen aan onze leerlingen in verschillende leerjaren. Je motiveert een gezonde leefstijl en laat ze kennis maken met sport en beweging.
Daarnaast draag je bij aan de (onderwijs)ontwikkeling van Praktijkschool Eindhoven.

Wat vragen wij van jou?
Allereerst dat je een onderwijsbevoegdheid hebt waarmee je lessen lichamelijke opvoeding kunt geven in het voortgezet onderwijs. Mocht je nog niet bevoegd zijn op het gebied van LO maar wel geïnteresseerd zijn in een zij-stroomtraject dan komen wij ook graag met je in contact. Lijkt het jou leuk om naast de lessen LO ook het mentorschap op te pakken voor een groep leerlingen en heb je mogelijk ook affiniteit met het geven van AVO vakken (omgangskunde, zelfzorg, Nederlands, rekenen) dan zou dat een mooie aanvulling kunnen zijn op de LO lessen.
Verder vinden we het belangrijk dat je enthousiast en oplossingsgericht bent en kunt schakelen tussen verschillende didactische werkvormen.
Je hebt een coachende houding naar leerlingen en kunt vakoverstijgend werken. Ook ben je in staat zelfstandig te werken, maar voel je je tegelijkertijd onderdeel van het team en draag je bij aan een goede teamsfeer en de ontwikkeling van onze school en het cluster dat we vormen met het Antoon Schellenscollege.

Wat bieden wij jou?
• Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving.
• Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
• Groeimogelijkheden in kennis en ervaring.
• Salarisschaal LB, met een maximum van € 4.366,- bruto per maand.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan?
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Annemarie van den Bosch (a.vandenbosch@parmantscholen.nl) of Inge Peters (i.peters@parmantscholen.nl), teamleiders van de Praktijkschool Eindhoven. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 040-2450778.
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO (www.vacatures.omo.nl) en kijk bij docenten. We zien je sollicitatie graag zsm tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Over Praktijkschool Eindhoven

Adres
Amundsenlaan 6 , 5623PV Eindhoven Noord-Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Praktijkschool Eindhoven
Werken aan mogelijkheden

Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse en praktijkgerichte school, waar we met plezier werken aan de mogelijkheden van onze leerlingen. En ze voorbereiden op een zelfstandige toekomst, waarin ze hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Een toekomst die vraagt om zelfbewuste en sociaalvaardige jongeren, die hun weg weten te vinden naar een zinvolle plek in de maatschappij. Stap voor stap, via interne en externe stages leren, begeleiden en coachen we onze leerlingen hun basisvaardigheden toe te passen en te ontdekken wat ze goed kunnen en hoe hun talenten het beste tot hun recht komen. Praktijkschool Eindhoven is een Parmant School en biedt praktijkonderwijs aan ongeveer 240 leerlingen. 
Bijzonderheden
Praktijkschool Eindhoven maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.