Vacature Medewerker Lesinval in Haarlem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker Lesinval 
Datum online
2022-09-14 14-9-2022
Sluitingsdatum
14-10-2022
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.26 fte
Aantal uren
10.5 uur per we
Omschrijving
Het Mendelcollege is op zoek naar een inspirerende lesinvaller met een hart voor leerlingen. We vinden het belangrijk dat de leerlingen in de onderbouw op een prettige wijze worden opgevangen, ook als lessen uitvallen.

Je werkt in een team van lesinvallers die lessen opvangen bij afwezigheid van een docent. Per dag hoor je welke lessen dat zullen zijn. Voor deze lessen is lesmateriaal beschikbaar waarbij de focus ligt op de kernvakken Nederlands en wiskunde. In overleg met de vaksecties van Nederlands en wiskunde is lesmateriaal samengesteld en een deel ervan wordt digitaal aangeboden.

De werkzaamheden omvatten het zelfstandig opvangen van uitgevallen lesuren in onderbouwklassen, het surveilleren bij proefwerken en het ondersteunen van leerlingen. Het motiveren en stimuleren van leerlingen om rustig, zelfstandig te werken en te leren gaat als een rode draad door de lessen.

Studenten met leservaring, of studerend aan pabo of hogeschool worden tevens uitgenodigd te solliciteren.

De werkdagen zijn woensdag en donderdag. De werktijd is van 09.00 tot 14.15 uur. Iedere dag verloopt anders, dus ben je flexibel, initiatiefrijk, communicatief en vind je het leuk om een band op te bouwen met leerlingen dan is deze baan iets voor jou.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 6 CAO VO
Arbeidsvoorwaarden

Over Mendel College

Naam school
Adres
Pim Mulierlaan 4 , 2024BT Haarlem Noord-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling W&S
Website
Omschrijving
Het Mendelcollege is een interconfessionele (rk/pc) school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en Engelstalig gymnasium/atheneum (tweetalig onderwijs). In deze school leren en leven bijna 1800 leerlingen en 200 medewerkers. Ons ruime en goed voorziene gebouw is gelegen in Haarlem-Noord, bij station Bloemendaal en het Pim Muliersportpark. De Mendeltuin vormt het hart van onze school. De school is gesticht in 1953 door de paters Augustijnen. Al meer dan vijftig jaar lang vervullen generaties Mendeliers hun taak: veel en goed leren, in onderlinge verbondenheid. Mensen leren van elkaar en daardoor groeien we en ontwikkelen we ons tot mede-mensen die elkaar in de schooldag ontmoeten. Onze medewerkers en de ouders van de leerlingen delen hierin.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.