Vacature 2204 Docent Sport en Bewegen I Bepaalde tijd | 0,5 - 1,0 FTE in 's Hertogen...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
2204 Docent Sport en Bewegen I Bepaalde tijd | 0,5 - 1,0 FTE 
Datum online
2022-09-13 13-9-2022
Sluitingsdatum
30-9-2022
Met ingang van
13-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
2204 Docent Sport en Bewegen I Bepaalde tijd | 0,5 - 1,0 FTE
Zowel deeltijd als fulltime is bespreekbaar

Ben jij de enthousiaste collega die ons team komt versterken?

Jouw profiel
• Je beschikt minimaal over een relevante onderwijsbevoegdheid
• je bent een teamspeler en hebt affiniteit met onze doelgroep, leerlingen vmbo basis/kader
• Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken
• Je bent proactief, initiatiefrijk, enthousiast en professioneel en draagt bij aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving voor onze leerlingen

Aanbod/Arbeidsvoorwaarden
• Een tijdelijke aanstelling op basis van een tijdelijke vacature
• Je geeft les aan?leerlingen die nieuwkomer zijn in Nederland
• Mentoraat
• Een zeer prettige werksfeer
• Salariëring schaal LB conform CAO OMO
• Ruimte voor verdere ontwikkeling en professionalisering

Interesse?
Heb je interesse in bovenstaande vacature en heb je de juiste kennis, ervaring en vaardigheden in huis?? Reageer dan voor 30 september 2022 via https://vacatures.omo.nl. We zien je motivatie en CV graag tegemoet!?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met mevrouw de Jong, teamleider ISK,?m.dejong@bosschevakschool.nl?Voor procedurele vragen kun je contact opnemen Astrid Diebels afdeling P&O, personeelszaken@bosschevakschool.nl. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over De Bossche Vakschool

Naam school
Adres
Onderwijsboulevard 1 , 5223DE 's Hertogenbosch
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De Bossche Vakschool
De Bossche Vakschool is een school die onderwijs biedt aan leerlingen die ‘leren door te doen’. Juist nu, in een tijd dat vakmanschap en vitale beroepen herwaardeerd worden en het (technisch) vmbo een nieuwe impuls krijgt, willen we zichtbaar maken dat we op onze school veel te bieden hebben en de deur voor iedereen wagenwijd open staat. We willen álle kinderen verwelkomen met zijn of haar talenten en met alles wat daarbij hoort.
De komende jaren wordt het huidige schoolgebouw vervangen door nieuwbouw. Het schoolgebouw gaat letterlijk essentiële stenen bijdragen aan het bieden van faciliteiten aan leerlingen en medewerkers op de Bossche Vakschool. We bouwen daarmee letterlijk en figuurlijk aan onze school. Wij zijn een lerende organisatie waar de ambities hoog liggen en daar zijn we trots op!
 
ISK-Bossche Vakschool
De ISK (Internationale Schakelklas) is een afdeling van de Bossche Vakschool en bedoeld voor jongeren tussen de 12 en ongeveer 18 jaar die vanuit een ander land in ’s-Hertogenbosch zijn komen wonen of in de omgeving daarvan en de taal niet of nauwelijks beheersen. De ISK heeft als doel dat leerlingen volwaardig kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving. Het onderwijs richt zich vooral op het verwerven van de Nederlandse taal en op inburgering in Nederland. Met deze basis zorgen wij ervoor dat leerlingen, op het juiste niveau, kunnen doorstromen naar het Nederlandstalige onderwijs en vol vertrouwen volgende stap zetten in hun (school)loopbaan.
 
Van Maerlant
Van Maerlant is een vmbo en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewuste keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo en hbo. Jongeren leren op onze
school veel algemene competenties die daarbij ondersteunen. Van Maerlant biedt ondernemend en actief onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als mens, met het ontwikkelen van eigen initiatieven als belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een media (leer) park bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen.
Bijzonderheden
De Bossche Vakschool maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.