Vacature Docent NT2, doelgroep EOA in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent NT2, doelgroep EOA 
Datum online
2022-09-13 13-9-2022
Sluitingsdatum
31-10-2022
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 FTE
Aantal uren
16 lesuren
Omschrijving
Vanwege de sterke instroom zoeken we per direct een enthousiaste docent NT2, Nederlands als Tweede Taal (0,6fte)

Je wordt ingezet op de afdeling Eerste Opvang Anderstaligen (EOA) / Internationale Schakelklas (ISK).
Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband. 

Ieder kind dat in Nederland woont, is leerplichtig. Dit geldt ook voor kinderen die vanuit het buitenland in Nederland komen wonen. SG Newton voert in de regio West-Friesland de eerste opvang van anderstaligen (EOA). Dit betekent dat alle anderstalige kinderen vanaf 12 jaar die in onze regio wonen naar SG Newton en De Dijk (locatie van Atlas College in Medemblik) komen om daar zo snel als mogelijk Nederlands te leren. Ze krijgen onderwijs van een gespecialiseerde groep docenten.
Anderstalige leerlingen van 16 en ouder worden op SG Newton ingeschreven maar volgen onderwijs op het Horizon College in Hoorn. Uitgangspunt is dat de nieuwkomer zo snel mogelijk doorstroomt naar het reguliere onderwijs in zijn/haar woonplaats/omgeving.

Wat breng jij mee?
Ben je als docent bevoegd om les te geven en bereid om een NT2 certificaat te halen? Dan komen we graag met je in contact!
Uiteraard beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met het lesgeven van deze doelgroep. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler en je bent flexibel om elke dag opnieuw om te gaan met instromende en uitstromende leerlingen.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek met betrokken collega's waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons.
De functie wordt gewaardeerd in schaal LB en de inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College veel mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien.

Solliciteren?
Voor vragen kun je contact opnemen met de heer Jaap Fölsche, afdelingsleider: 0229-552010.
Je kunt hieronder via de button Solliciteren jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en CV uploaden.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden

 

Over SG Newton

Naam school
Adres
Dampten 22 , 1624NR Hoorn Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Jaap Fölsche
Niveau
vmbo, mavo
Omschrijving
Schoolportret

SG Newton is dé ondernemende school in de regio die samenwerkt met bedrijven en maatschappelijke instellingen. Daardoor kunnen leerlingen in projecten ervaren, hoe het is om ‘in het echt’ ergens te werken. In de loop van hun opleiding gaan leerlingen daardoor zelf ontdekken welke beroepsrichting het beste bij hen past.

We zijn ook een betrokken school. Betrokken bij de samenleving en betrokken bij elkaar. Voor ons is het uitdragen van Artikel 1 van de grondwet leidend. Wij spannen ons in om elke leerling, en elke medewerker, bij ons op school te laten ervaren: ‘Ik ben iemand, ik kan wat en ik hoor erbij’.
 
We zijn een school voor nieuwsgierige leerlingen. Voor leerlingen die veel willen beleven en ontdekken. Daar hoort durven natuurlijk bij. Ons motto op de gevel is niet voor niets ‘dare to discover’.

Onze school telt circa 775 leerlingen en we werken met een team van ongeveer 115 medewerkers. SG Newton heeft tevens de regiofunctie voor het onderwijs aan anderstaligen. Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website:  
www.sgnewton.nl

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.