Vacature Netwerk-systeembeheerder 071221209 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Netwerk-systeembeheerder 071221209 
Datum online
2022-09-12 12-9-2022
Sluitingsdatum
23-10-2022
Met ingang van
12-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Netwerk- en systeembeheerder (0,8-1,0 fte)

Ben jij een echte ICT-expert met de drive je klanten optimaal te ondersteunen? Ben je leergierig en vinding- en initiatiefrijk, dan ben jij vast de Netwerk- en systeembeheerder die wij zoeken!

Over ons:
OMO scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit drie vestigingen: het MollerJuvenaat te Bergen op Zoom, ’t Ravelijn te Steenbergen en het ZuidWestHoek College te Ossendrecht. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met VMBO en kenmerken zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Binnen Scholengroep Bergen op Zoom werken ca. 270 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor goed onderwijs. De cultuur is professioneel en gericht op samenwerking. De drie scholen worden op zaken als facilitair, ICT, financiën en personele zaken ondersteund door een Centraal Stafbureau gehuisvest bij het MollerJuvenaat in Bergen op Zoom. De Scholengroep is volop in ontwikkeling en werkt samen met OMO scholen in de regio. OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. is onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant.

Wat zijn je taken als netwerk- en systeembeheerder?
Je bent als netwerk- en systeembeheerder medeverantwoordelijk voor het goed en veilig laten functioneren van de gehele ICT-infrastructuur van onze scholengroep. Dit omvat o.a. fysieke servers, virtuele servers, werkstations, internet- en WAN lijnen, Microsoft 365, Microsoft Exchange, Wi-Fi-controllers, telefonie, firewalls, switches. Ook het helpen van de eindgebruikers, zowel leerlingen als medewerkers, behoren tot de werkzaamheden. Vanuit dit kader vervul je (mede) de helpdesk functie voor de locaties in Bergen op Zoom. Je beheert dus de gehele infrastructuur van onze scholengroep. Dit maakt de job erg afwisselend en uitdagend.

Wat heb je nodig?
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
• Je bent in het bezit van relevante certificeringen, zoals bijvoorbeeld MCSA/MCSE 2016, CCNA, CWNA, Microsoft 365 en ITIL;
• Je hebt uitgebreide kennis en ervaring opgedaan met actuele versies van o.a.;
* Microsoft Windows Server 2019 en Windows 10,
* Netwerkapparatuur van bijv. Dell of Cisco,
* Draadloze enterprise oplossingen,
* Veeam backup software,
* Microsoft Endpoint Configuration Manager,
* Netwerkmonitoring,
* Checkpoint firewall,
* VoIP telefonie
• Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met verschillende (groepen) mensen met verschillende wensen en belangen;
• Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), gedreven, analytisch en oplossingsgericht;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
• Je kunt goed prioriteiten stellen, je ziet het werk en durft zelfstandig beslissingen te nemen.

Wat bieden wij jou?
Een benoeming als eerste medewerker ICT per 1 november 2022 voor een periode van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt dit contract verlengd voor onbepaalde tijd. Je ontvangt een marktconform salaris, inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring. De functie is ingeschaald in schaal 8 (max. € 3.686,- p.m.). De cao van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs biedt een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een extra eindejaarsuitkering. In de schoolvakanties ben je vrij, tenzij er onderhoud of vervangingen van het netwerk op de planning staan. Dit gebeurt in overleg. Tevens ontvang je een belvergoeding of mobiele telefoon. We bieden scholing en ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Hoe nu verder?
Wil je meer weten over onze scholen? Meer informatie is te vinden op de websites van de scholen en op die van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem je contact op met: Marcel Maas (Hoofd ICT) via m.maas@sgboz.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sandrien Lukkassen (Recruiter) via s.lukkassen@sgboz.nl.

Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kun je via www.omo.nl solliciteren door middel van het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae.

Solliciteren kan t/m 23 oktober 2022. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Adres
Bolwerk-Zuid 170 , 4611DX Bergen op Zoom Noord-Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit drie vestigingen: het Mollerlyceum te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.