Vacature conciërge in Vianen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
conciërge 
Datum online
2022-09-08 8-9-2022
Sluitingsdatum
8-10-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
FTE
0,2
Omschrijving
Heb jij technisch inzicht, houd je van aanpakken en wil jij binnen het onderwijs het verschil maken? Wij zoeken, voor onze school voor speciaal basisonderwijs De Brug, per direct een conciërge (wtf. 0,2).

Kies voor je speciaal basisonderwijs De Brug?
Dan kies je voor een afwisselende baan in een relatief nieuw schoolgebouw dat gevestigd is nabij het mooie centrum van Vianen. Het gebouw van De Brug is open en licht en een fijne plek om samen te leren. We hebben een ruim schoolplein wat we in de toekomst wel wat groener zouden willen zien. Daar kun jij een rol spelen!

Van onze nieuwe conciërge verwachten we dat je technisch vaardig bent. Je hangt bijvoorbeeld planken op, maar voert ook kleine reparaties uit aan huishoudelijke apparaten. Je hebt oog voor alles wat er in en rond het schoolgebouw moet gebeuren om een verzorgde aanblik te realiseren. Als persoon kun je zelfstandig plannen en werken. Je denkt in oplossingen om bijvoorbeeld een wens van een leerkracht over een kleine aanpassing in een klaslokaal te vervullen. Samenwerken kun je goed en je hebt hebt hart voor onze leerlingen. Je weet hen met een positieve houding tegemoet te treden. Je bent in bezit bent van rijbewijs B.

SBO De Brug heeft zo’n 85 leerlingen verdeeld over 6 groepen. De leraren en ondersteuners zijn nauw betrokken bij elkaar en de leerlingen. Je maakt daar als conciërge deel van uit.

Je werkt niet alleen; binnen Stichting Fluenta werken meer conciërges en werk je samen met onze afdeling ‘Facilitaire dienstverlening’. Je kunt vragen stellen, expertise delen en bij bepaalde taken ondersteuning vragen. Een mooie diverse functie.

Het werkt voor ons het beste als je twee ochtenden per week beschikbaar bent.

Wij zoeken dus een conciërge die hart heeft voor onze school en graag ondersteunend is in het werk dat wij doen voor leerlingen!

Salaris
De functie is ingeschaald in schaal 4, functiecategorie onderwijsondersteunend personeel volgens de CAO-PO. Het salaris bedraagt minimaal € 1.942 en maximaal € 2.692. We bieden je in eerste instantie een tijdelijke contract met uitzicht op verlenging.
Voor meer informatie over de school kan je onze website raadplegen: www.brugvianen.nl.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie, bel dan even met de directeur en mail dan uiterlijk 22 september 2022 een motivatiebrief en je CV aan de directeur, Elselien Wiebenga elselienwiebenga@fluenta.nl. Telefoonnummer: 06-36226651.

Over SBO De Brug

Naam school
Adres
Zwanengat 3 , 4132XC Vianen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Elselien Wiebenga
Omschrijving
Vanuit veiligheid werken wij aan een optimale didactische en sociaal emotionele ontwikkeling, waarbij wij kinderen voorbereiden op het functioneren in de maatschappij. Belangrijk daarbij zijn: zelfstandig zijn, kennis hebben, vaardigheden bezitten, zichzelf kennen en sociaal acceptabel kunnen omgaan met anderen, passend binnen de culturele samenleving. Onze identiteit speelt bij het omgaan met deze waarden een belangrijke rol. De Brug, Speciale school voor christelijk basisonderwijs, is een school voor leerlingen, die behoefte hebben aan meer ondersteuning dan gemiddeld. Ze hebben veelal een geschiedenis van weinig succeservaringen en minder zelfvertrouwen. Ook is er vaak een ontwikkelingsachterstand ontstaan.

Directie: Elselien Wiebenga (directeur), Marjan Klein (adjunct-directeur)
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.