Vacature Docent Wiskunde 2e graads 071220908 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 2e graads 071220908 
Datum online
2022-10-03 3-10-2022
Sluitingsdatum
31-10-2022
Met ingang van
2-10-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Docent Wiskunde 2e graad 0.7 tot 1.0 wtf

ZuidWestHoek College te Ossendrecht
Sterk in ontwikkeling!

De functie:
Heb jij een wiskundeknobbel en heb je een groot hart voor het vmbo onderwijs? Dan ben je vast de docent die wij zoeken! Als docent haal je voldoening uit het overbrengen (op een interactieve manier) van alle ins en outs van het vak Wiskunde aan leerlingen in het mavo en voorbereidend mbo. Je werkt graag samen met je sectiegenoten en zet je in voor de ontwikkeling van goed en eigentijds onderwijs. De sectie wiskunde is een jong team dat volop in ontwikkeling is.

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Een 2e graad bevoegdheid Wiskunde;
• Affiniteit, liefst ervaring, met de doelgroep;
• Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;
• Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
• Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming als docent per 1 november 2022 voor in eerste instantie een jaar. Bij goed functioneren wordt dit contract verlengd voor onbepaalde tijd. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte.

Onze school:
Het ZuidWestHoek College is een school voor mavo en voorbereidend mbo, gelegen in het groenste stukje van Ossendrecht. Bij ons op school kent iedereen elkaars naam, hebben we oog voor het individu en bieden we waar mogelijk maatwerk. Onze slogan ‘Sterk in ontwikkeling’ doen we eer aan door continu te kijken naar innovatiemogelijkheden, waarbij we prioriteit nummer één (goed onderwijs voor onze leerling) nooit uit het oog verliezen. Vorig schooljaar zijn we in de brugklassen gestart met een nieuw onderwijsconcept. In dit concept krijgen de leerlingen naast AVO-vakken o.a. Project Onderwijs voor een groot gedeelte in de week. Dit wordt nu doorgezet in leerjaar 2. De school is uniek in het aanbieden van colleges die nauw aansluiten bij de interesses van de leerling; zo hebben we een mountainbike-, voetbal-, dans- en paardrijcollege.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.zuidwesthoekcollege.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt kun je contact opnemen met Arnie van de Ree (teamleider) via a.ree@zuidwesthoekcollege.nl

Geïnteresseerd?
Hebben we je weten te interesseren? Solliciteer dan via www.omo.nl, op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Adres
Bolwerk-Zuid 170 , 4611DX Bergen op Zoom Noord-Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit drie vestigingen: het Mollerlyceum te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.