Vacature Stageplaats kinderopvang (BOL) in Dordrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Stageplaats kinderopvang (BOL) 
Datum online
2022-08-30 30-8-2022
Sluitingsdatum
31-12-2099
Omschrijving
**Stageplaats kinderopvang (BOL)**

**Pedagogisch medewerker niveau 3 en 4** 
Als pedagogisch medewerker ontwikkel je vaardigheden bij de verzorging en ontwikkeling van de kinderen op onze opvanglocaties. Je ontdekt de verschillende ontwikkelingsfases van het kind en leert hoe je goed inspeelt op de behoeften per leeftijdscategorie.

**Wat leer je bij ons?** 
Je doet ervaring op en ondervindt ook wat het is om als teamlid mee te draaien. Jij maakt onderdeel uit van het team. Wij geven je de ruimte om op allerlei gebieden mee te doen en initiatieven te ontplooien. Jouw ideeën zijn welkom. Wij gaan uit van het principe van en met elkaar leren.

We zijn ingericht op de begeleiding van voltijd en deeltijd studenten van de pabo, eerste en tweedegraads lerarenopleiding en studenten van de MBO opleidingen niveau 3 en 4.

Bij Stichting H3O geven we het best mogelijke onderwijs aan onze leerlingen. Al onze medewerkers voelen zich daarvoor verantwoordelijk. Dit vraagt om kwalitatief onderwijs, gedegen begeleiding en vakbekwame medewerkers. Samen met de Hogescholen en ROC’s zorgt Stichting H3O voor een goede opleiding van leerkrachten, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers. We voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opleiding, maar ook voor de juiste praktijkbegeleiding.

**Studentenbegeleiding** 
Zowel op onze 11 IKC’s als op de drie locaties van het Insula College kun je rekenen op uitstekende praktijkbegeleiding. De diversiteit in opleidingsscholen is kenmerkend voor stichting H3O. Onze opleidingsscholen hebben een schoolopleider, praktijkopleider en praktijkbegeleiders. Op sommige scholen kom je ook mentoren tegen. Daarnaast werken we met bovenschools opleidingscoördinatoren en praktijkbegeleiders kinderopvang die jou begeleiden gedurende de stagetijd. De begeleiding kan bestaan uit lesobservaties, beeld-coaching en/of gesprekken. We stemmen de begeleiding af op wat jij nodig hebt.

We hebben hoge verwachtingen van jou. We dagen je niet alleen uit jezelf te verbeteren, maar zien en behandelen jou ook als collega én professional.

Wil je een stageplaats bij Stichting H3O? Klik dan rechts op de knop "Solliciteren" en upload je motivatiebrief en CV.

Over Stichting H3O

Naam school
Adres
Kolfstraat 120 , 3311XL Dordrecht Zuid-Holland NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afas
Omschrijving
H3O 
H3O staat voor goede christelijke opvang en goed onderwijs in Dordrecht. Met 9 Integrale Kind Centra (IKC’s), 1 evangelisch IKC, 1 SBO, 2 losse opvanglocaties en het Insula College (voor voortgezet onderwijs op vmbo, mavo, havo of vwo niveau), is er altijd een locatie die bij jou past. Ook geeft dit jou unieke loopbaankansen en mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie.
Wij zijn trots op onze medewerkers die passie hebben voor hun vak en zich iedere dag vol energie en betrokkenheid inzetten voor de kinderen en leerlingen. Door krachtige samenwerking ontwikkelen onze medewerkers hun eigen talenten en die van elkaar.
Lijkt het je ook een uitdaging om bij een ambitieuze organisatie te werken die opvang en onderwijs biedt met een doorgaande leer- en ontwikkelingslijn? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Net zoals de bijna 700 collega's die bij ons werken. Samen zijn we H3O! www.h3o.nl

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van H3O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.