Vacature 2201515 VACATURE NEDERLANDS 1e GRAAD JRL in Boxtel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
2201515 VACATURE NEDERLANDS 1e GRAAD JRL 
Datum online
2022-09-05 5-9-2022
Sluitingsdatum
4-11-2022
Met ingang van
5-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
2201515 VACATURE NEDERLANDS 1e GRAAD JRL 0,8 - 1,0 FTE

Wij zoeken uiterlijk per 1 november of zoveel eerder als mogelijk een 1e graad docent Nederlands. Wil jij de komende jaren met ons meebouwen aan het onderwijs van de toekomst?

Wie ben je?
Je bent een bevlogen onderwijsmens met hart voor ontwikkeling van leerlingen. Zelfstandig en innovatief. Je bent vanzelfsprekend goed in je vakgebied, maar je weet ook wat leerlingen nodig hebben om tot leren te komen. Je hebt oog voor de achtergrond en eigenheid van leerlingen en bent geïnteresseerd in het versterken van hun kansen en mogelijkheden. Je verdiept je in persoonlijke leerbehoeften en zet eventueel digitale leermiddelen in om goed te kunnen differentiëren.

Waarom solliciteren?
Het Jacob-Roelandslyceum is een unieke school, waar je samen met je collega’s het onderwijs ontwerpt rond de leerlingen. Je werkt in een klein team van docenten aan hoogwaardig onderwijs en je krijgt de ruimte om grenzen te verleggen. Het draait bij het JRL steeds meer om samenwerking en gezamenlijk ontwikkelen. Intern, met ouders en met externe partners. Leren in verbinding met de samenleving. In een gezonde balans tussen denken, voelen en doen.

Wat mag je verwachten?
• Vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen;
• Mogelijkheden tot ontwikkeling;
• Een goede begeleiding door onze docentencoaches en de vaksectie;
• Een betrekkingsomvang tussen 0,8 - 1,0 fte;
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao OMO, inschaling in schaal LD is mogelijk afhankelijk van relevante werkervaring;
• Een 1e dienstverband met uitzicht op vast.

Wat breng je mee?
• 1e graad bevoegdheid of studerend voor 1e graad;
• Relevante werkervaring;
• Ervaring met laptoponderwijs;
• Collegialiteit.

Meer weten?
Informatie over de sollicitatieprocedure kun je inwinnen via Annelita Schepens: a.schepens@jrl.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Esther Loupias, via e.loupias@jrl.nl.

Solliciteren?
Dat doe je door je motivatie en CV te uploaden naar https://vacatures.omo.nl/ ter attentie van mevrouw A. van Lanen, waarnemend directeur onderwijs. Vriendelijk verzoek om de gewenste betrekkingsomvang aan te geven in de sollicitatie. Graag in de motivatie de gewenste omvang aangeven.

Over Jacob-Roelandslyceum

Naam school
Adres
Grote Beemd 3 , 5280AH Boxtel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
havo, vwo
Omschrijving
Het Jacob-Roelandslyceum in Boxtel is een school voor gymnasium, atheneum en havo. Het Jacob-Roelandslyceum is gehuisvest in een prachtig vernieuwd schoolgebouw aan de Grote Beemd en is de plaats waar ruim 1300 vwo- en havoleerlingen vanuit de hele regio met veel succes hun opleiding volgen. Het Jacob-Roelandslyceum: - ziet het verwerven van kennis en vaardigheden als een belangrijke basis om succesvol te kunnen functioneren in het vervolgonderwijs en in de maatschappij. - biedt een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs. - zorgt voor een veilige, uitdagende leeromgeving. - daagt elke leerling uit om het beste uit zichzelf te halen.
Bijzonderheden
Het Jacob-Roelandslyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.