Vacature Docent wiskunde in Neede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 
Datum online
2022-08-17 17-8-2022
Sluitingsdatum
1-12-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
tot 0.6
Aantal uren
24
Omschrijving

Bij het Assink lyceum werken we met Talentgericht Onderwijs. Dit onderwijsprogramma is opgebouwd uit vier bouwstenen waarbinnen ruimte is voor thema's waarin de leerling geïnteresseerd is. De bouwstenen zijn: stamtijd, basistijd, ateliertijd en toptijd. 

Naast het geven van lessen is iedere docent bij het Assink lyceum mentor. Jij bent het eerste aanspreekpunt in het geval van persoonlijke en studie gerelateerde kwesties en begeleidt en coacht de leerling in zijn persoonlijke leerroute, leerdoelen en de planning en uitvoering daarvan.

Iedere docent is een teamplayer die zijn eigen professionele ruimte neemt en geeft. Je kunt dan ook als docent snel schakelen en communiceren, neemt initiatief, hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden. Daarnaast heb je inbreng in het eigen leergebied/vakgroep.

Eisen

Functie-eisen
  • Je bent erop uit jouw leerlingen te laten groeien in hun talenten, te stimuleren in hun brede ontwikkeling en in het verleggen van hun grenzen.
  • Je hebt kennis van en passie voor je vak en hebt dat zichtbaar weten te maken door een tweedegraads bevoegdheid voor wiskunde.
  • Je bent actief deelnemer aan het vakgroepoverleg, waarbij werken met planningen vanuit een P.T.A. bekend is.
  • Om bij ons te werken moet je beschikken over een geldige VOG voorafgaand aan je indiensttreding.

Over Portuur - Het Assink Lyceum Parallelweg

Adres
Parallelweg 9 , 7481LP Neede NL
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. De school heeft vijf vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede.
 
In de regio heeft de school een reputatie opgebouwd van een sociaal-cultureel actieve en internationaal georiënteerde leef- en leergemeenschap. Wat ons drijft is dat we leerlingen verder willen laten komen dan ze zelf hadden kunnen bedenken.
 
Het onderwijs aan circa 2650 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 225 docenten en 70 onderwijs-ondersteunende personeels-leden. Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk. Het primaire proces wordt ondersteund door het bureau onderwijs en het bureau bedrijfsvoering.
 
Onze medewerkers typeren zich als mensgericht, ondernemend, inspirerend en ambitieus waarmee we onze missie waarmaken: Het Assink daagt uit !

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

De kans om jezelf betekenisvol in te zetten en werkenderwijs te ontwikkelen binnen een persoonsgerichte werkomgeving en leuk team met oog voor onze bovenbouw vmbo leerlingen. Hiervoor krijg jij een beloning in schaal LB (conform cao Voortgezet Onderwijs). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een 8,33% eindejaarsuitkering.

De vacature betreft een vacature voor bepaalde tijd met een werktijdfactor van 0,6 wtf.