Vacature Taaldocent Nederlands bij I AM College in amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Taaldocent Nederlands bij I AM College 
Datum online
2022-08-05 5-8-2022
Sluitingsdatum
5-10-2022
Met ingang van
5 september
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2 fte
Aantal uren
8 uur
Omschrijving
IAM College is dé ondernemersopleiding van Nederland voor de doeners van deze tijd. We zijn een kleine, particuliere mbo4 opleiding in Amsterdam Noord, die dagelijks bezig is met de vraag hoe we het leukste, inspirerendste, praktische, persoonlijke en effectieve onderwijs kunnen ontwikkelen en verzorgen. Bij IAM gaat alles anders dan op andere scholen, tegelijkertijd staat de kwaliteit van ons onderwijs altijd voorop.

Het team van experts, coaches en taaldocenten is klein en hecht. We komen wekelijks met het hele team bij elkaar om te kijken wat goed gaat en wat beter kan. De lijnen zijn kort en direct. We hebben een hekel aan overbodige procedures en administratie. Bij IAM telt elke student, ons manifest begint niet voor niets met de zin 'Wij zijn IAM College en wij zien jou. Jij mag er zijn precies zoals je bent'. Inhoud geven aan dat principe is een dagelijkse uitdaging die we met elkaar ook dagelijks aangaan. 

Het onderwijs van de driejarige opleiding is in twee fases ingedeeld.  Onderdeel van de opleiding is Nederlands en Engels. We zoeken uitbreiding van ons team voor Nederlands (0,4 fte) en Engels (0,4 fte). Die aanstellingen zullen groter worden de komende jaren. We zoeken docenten die in de eerste plaats geweldige leraren zijn en écht kunnen verbinden met jongeren die hun hele leven hebben gehoord dat ze ergens niet goed in zijn. Daarnaast moet je gewoon je vak beheersen. Bevoegdheid vinden we niet echt belangrijk. We zoeken gewoon een fantastische leraar met in ieder geval een paar jaar ervaring.  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Bij I AM College werken we allemaal hard en bezield en hebben we allemaal hetzelfde inkomen: €63.000/jaar (fulltime). Dat bedrag is niet onderhandelbaar maar groeit met de jaren. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks een factuur te sturen (ondernemer) of om dat bedrag te laten verlonen door ons (loondienst)

Over I AM College

Naam school
Adres
Aambeeldstraat 10 , 1021kb amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Tamar Schats
Omschrijving

I AM College is dé vakschool voor gemotiveerde jongeren die willen leren ondernemen. In een klein team bouw je samen aan baanbrekend ondernemend onderwijs en ga je een groep enthousiaste jongeren klaarstomen voor hun ondernemende toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemerschap de sleutel is voor een duurzame toekomst. De tijd dat jonge mensen na school een baan voor het leven vonden, is definitief voorbij. Werk kunnen creëren, is in onze visie het antwoord op die toekomst. Het traditionele onderwijs is hier onvoldoende op ingericht. Wij bieden onderwijs vanuit de filosofie dat ondernemend talent ondernemend onderwijs verdient.

Wij zoeken inspirerende, enthousiaste, creatieve, betrokken en gemotiveerde experts die met het bestaande team het kloppend hart willen vormen van I AM College. Een fantastische ‘leraar’ zijn en het heerlijk vinden om met jonge mensen te werken, vinden wij net zo belangrijk als een expert zijn in je vakgebied. Jouw rol is onze studenten inspireren en aanzetten tot leren en ze te begeleiden bij het opzetten van hun eigen onderneming en/of het ontwikkelen van beroepsgerichte taalvaardigheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Stuur een presentatie van jezelf (brief/video/anders) met een beknopt cv aan Tamar, de directeur onderwijs.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.