Vacature Leerkrachten voor diverse locaties in Steenwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkrachten voor diverse locaties 
Datum online
2022-08-05 5-8-2022
Sluitingsdatum
5-9-2022
Met ingang van
01-09-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Ben jij een gedreven (beginnende) leerkracht die leerlingen uitdaagt, motiveert en boeit? Ben je creatief en didactisch sterk en in staat om een veilig pedagogisch (leer)klimaat te scheppen voor onze leerlingen? En zoek jij een baan waarmee je impact kan creëren, zowel voor kinderen als jouzelf? Zet dan bij Accrete jóuw kracht in voor hún toekomst, als leerkracht in het basisonderwijs!
Voor onze kindcentra zijn wij altijd op zoek naar competente toekomstige collega's. Wij hebben plaats voor leerkrachten met een afgeronde PABO-opleiding voor verschillend aantul uren per week. Je bent een professional met humor en een sterk ontwikkeld empatisch en relativerend vermogen, die snel ziet wat de verschillende kinderen nodig hebben om te leren binnen een leerrijke omgeving. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Beschik je nog niet over het gevraagde diploma, maar wil je jouw nieuwe droombaan niet mislopen? Dan betalen we graag jouw (bij)scholing, evenals de door jou gewenste vervolgcursussen. Zo haal je bij Accrete niet alleen het beste uit het kind, maar ook uit jezelf! Wil je eerst de sfeer proeven of kijken of deze baan bij jou past? Loop geheel vrijblijvend een dagje met ons mee!
Bij ons ontvang een goed salaris, conform CAO-PO (aangepast op jouw ervaring). Wanneer je een startende leerkracht bent wordt je de eerste 3 jaar gecoachd binnen het team en Accrete.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Samen impact creëren
Met jouw eigen, christelijke identiteit versterk je onze collegiale teams. En draag je bij aan de identiteit die Accrete uitdraagt naar kinderen en hun ouders: liefdevol, doelgericht en met lef. Zo bieden we basisonderwijs van hoge kwaliteit en creëren we sámen impact. We gaan daarbij uit van de behoefte van het individuele kind en werken nauw samen met ouders en de Accrete-collega’s van de kinderopvang. Als 1 team hebben we 1 taak: kinderen van 0 tot 13 jaar inspireren en begeleiden bij hun groei, vorming en ontwikkeling. Dat doen we vanuit een leerrijke en liefdevolle omgeving!
 

Over Kindcentrum Claus

Naam school
Adres
Middenweg 6 , 8332CZ Steenwijk
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Kirsten Arler-Antuma
Omschrijving
Jij bent een gedreven leerkracht met ervaring in de bovenbouw. Je bent creatief, didactisch sterk en in staat om een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren, ook in pittige groepen. Je hebt een sterk klassenmanagement, kan goed relativeren en je hebt humor. Uiteraard heb je een afgeronde PABO-opleiding. Je hebt een eigen, christelijke identiteit welke past bij de wijze waarop Accrete haar identiteit uit wil dragen: liefdevol, doelgericht en met lef. Verder zijn begrippen als positief-kritisch, leergierig, humor, zelfreflectie, flexibiliteit, ICT en professionaliteit jou niet vreemd.

Aanbod
Een afwisselende fulltime functie;
Een baan met uitzicht op een vast dienstverband;
Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een groot aantal vakantiedagen en een eindejaarsuitkering;

Informatie
Voor meer informatie over de vacature op Kindcentrum Claus kun je bellen met Anke van Asselt (directeur), tel: 06-11048700. Of kijk op www.claus.accrete.nl
Voor meer informatie over de vacature van De Lisdodde kun je bellen met Yvonne van 't Spil (directeur), tel: 06-23827249.
Bij interesse graag uiterlijk vrijdag 15 december 2017 reageren. We ontvangen graag een gemotiveerde brief met c.v. per mail. Het mailadres is werken@accrete.nl t.a.v. Ankie Redder (hfd. personeelszaken). 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 18 en 19 december 2017, de proeflessen vinden plaats op een nader te bepalen datum.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Kom je ons team versterken?
Geïnspireerd geraakt door deze vacature? We komen graag met je in contact! Solliciteren kan altijd. Je kunt je sollicitatiebrief met motivatie mailen naar werken@accrete.nl. Je kunt daarin ook aangeven welke locatie je voorkeur heeft binnen Steenwijkerland en, of Zwartewaterland. 
Het is ook mogelijk om eerst een dagje mee te lopen!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.