Vacature Docent Nederlands NT2 in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands NT2 
Datum online
2022-07-29 29-7-2022
Sluitingsdatum
29-8-2022
Met ingang van
01-09-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1.0
Aantal uren
24
Omschrijving
We zijn op zoek naar  enthousiaste en betrokken collega's die bij ons NT2  Nederlands zouden willen geven aan nieuwkomers . 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Pabo

Over Rotterdam Designcollege

Adres
Beukelsdijk 145 , 3022DC Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. C. van lent
Niveau
vmbo, mavo, havo
Omschrijving
Het Rotterdam Designcollege (RDC) is een innoverende school voor vmbo en havo met alle richtingen tot en met TL (mavo) en havo.  Het is een groeiende school in het hartje van Rotterdam. Ons motto is "Design your future". Creativiteit staat hierbij centraal.  Zoals Albert Einstein schreef : "Creativity is intelligence having fun". Leerlingen kleuren graag buiten de lijntjes en willen ontdekken. Zij verleggen hier hun grenzen en hebben plezier in het praktische leren. 
Op het RDC ontwikkelt de leerling zich dan ook hoofdzakelijk in de praktijk. Dit doet hij/zij door aan de hand van challenges toe te werken naar eindopdrachten die niet te onderscheiden zijn van echte situaties uit het bedrijfsleven. Samen met andere leerlingen gaan ze op zoek naar oplossingen voor deze challenges.  In de eerste twee leerjaren zijn in het lesprogramma 16 challenges opgenomen. 
Binnen onze bruisende school werken de leerlingen aan hun toekomst waarin veel keuzemogelijkheden liggen.
De school is volop in ontwikkeling. Alle medewerkers leveren een bijdrage aan de inhoudelijke vormgeving van ons unieke concept dat zich richt op het profiel Dienstverlening & Producten en het profiel Zorg & Welzijn. Naast dit profiel is er veel aandacht voor Jong Ondernemerschap inclusief economie. Alle vakken zijn inhoudelijk verbonden aan elkaar en er wordt veel onderling op elkaar afgestemd. Leerlingen stromen door naar het mbo en havo. Ook voor de medewerkers is de nieuwe school en het daarbij behorend concept een ontdekkingstocht waar met veel plezier met elkaar wordt gewerkt. Onze medewerkers zijn niet alleen docent maar ook inspirator, motivator, en coach.

Het Rotterdam Designcollege is onderdeel van LMC Voortgezet Onderwijs Rotterdam. Hieronder vallen 23 scholen die bijna allemaal een bijzonder profiel hebben. Kleinschalig, persoonlijk en veelzijdig: dat maakt de LMC-scholen uniek. LMC-VO stimuleert de scholen constant te innoveren en heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. Kijk op https://www.lmc-vo.nl/personeel/werken-bij-lmc-voortgezet-onderwijs voor meer informatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.