Vacature Onderwijsassistent (vacaturenr. 3681) in Venray

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent (vacaturenr. 3681) 
Datum online
2022-07-27 27-7-2022
Sluitingsdatum
26-8-2022
Met ingang van
5-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.5 FTE
Aantal uren
20
Omschrijving
Het begeleiden van leerlingen uit leerjaar 1 en 2 bij lesuitval in alle afdelingen dus van praktijkonderwijs tot gymnasium.

Wij vragen
Vaardig in het omgaan met en begeleiden van leerlingen
Organisatievaardigheden, flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn een pré

Wij bieden
Een aantrekkelijk primair en secudair arbeidsvoorwaardenpakket:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13de maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een keuzebudget, naar eigen inzicht in te zetten, voor extra verlof, kinderopvang of een extra uitkering
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet of fitnessabonnement te kopen
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget
Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?
Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Tom Voermans (conrector), via e-mail t.voermans@stichtinglvo.nl.
In verband met de zomervakantie kan het zijn dat het wat langer duurt voordat hij reageert.

Overige informatie
Wij bieden
Een goede baan kun je overal vinden, maar een baan waarin je invloed hebt op de toekomst van duizenden leerlingen vind je alleen bij ons. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Het salaris wordt ingeschaald in schaal 5 OOP van de CAO VO. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs.

Wij zijn wij
Het Raayland is een dynamische school midden in de gemeente Venray, waarin het goed leven, leren en werken is. Onze school is een bron aan talent en een plek waar je als leerlingen en medewerker graag wilt zijn. Naast het verkrijgen van kennis en vaardigheden voor een diploma achten we de persoonlijke en sociale groei van onze leerlingen van groot belang. Werken met overtuiging vanuit vertrouwen, hebben aandacht voor elkaar en zijn verbonden met elkaar en onze directe omgeving. Daarom bieden we onze leerlingen kansrijk onderwijs om het maximale uit zichzelf te halen en stellen daarom de leerlingbegeleiding centraal in onze organisatie. We helpen onze leerlingen daarmee zich te ontwikkelen tot volwassen en verantwoordelijke mensen. Volwassenen die zelfstandig een succesvolle weg vinden in de wereld om hen heen en daar hun bijdrage aan leveren. Volwassenen die doelen voor zichzelf stellen en deze behalen. Hiervoor zijn een lerende houding doorzettingsvermogen en inzet nodig.

Als school staan we open en hebben we respect voor andere overtuigingen. Iedereen is welkom. We leren van en met elkaar en groeien samen. We geloven dat we samen school zijn en vanuit die hoedanigheid een gemeenschap vormen waarin zorg, aandacht en waardering voor elkaar een vanzelfsprekend onderdeel is van ons onderwijs. Het Raayland College is onderdeel van onze maatschappij en daar bereiden we de leerlingen op voor. Dat doen we door onze kernwaarden in onze relatie met de leerling en in ons onderwijs centraal te stellen. Door leerlingen te leren volwaardig lid te zijn van onze school leren we hen volwaardig lid te zijn van de samenleving. Leven en leren op onze veilige school doen we samen, met ambitie en passie. Liefst ook met plezier.

Over Raayland College

Naam school
Adres
Leunseweg 6 , 5802CH Venray Limburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.