Vacature Docent Biologie / Mens & Natuur 2e graad 0712277 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Biologie / Mens & Natuur 2e graad 0712277 
Datum online
2022-09-19 19-9-2022
Sluitingsdatum
9-10-2022
Met ingang van
19-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,9
Omschrijving
Docent 2e graad Biologie / Mens & Natuur 0.9 fte

’t Ravelijn te Steenbergen
Pak je kans op ’t R@velijn!

Heb jij passie voor de vakken Biologie en Mens & Natuur en werk je graag samen in een onderwijsteam? Dan ben jij vast de docent die wij zoeken!

Als docent haal je voldoening uit het overbrengen (op een interactieve manier) van alle ins en outs van jouw vak aan leerlingen in het mavo en voorbereidend mbo. Je werkt nauw samen in een onderwijsteam binnen het cluster Mens & Natuur. Afhankelijk van interesse en competentie kan je gevraagd worden andere vakken dan biologie binnen dit cluster te geven.

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Een 2e graad bevoegdheid Biologie of in opleiding daartoe;
• Affiniteit, liefst ervaring, met de doelgroep en onze onderwijsconcepten;
• Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;
• Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
• Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming als docent LB per 1 november 2022 of zoveel eerder als mogelijk. In eerste instantie zal je een aanstelling krijgen voor een jaar, bij goed functioneren zal deze worden omgezet naar onbepaalde tijd. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school:
‘t Ravelijn is een middelbare school in Steenbergen voor mavo en voorbereidend mbo. Wij hebben de volgende leerwegen: mavo, kaderberoepsgerichte- en basisberoepsgerichte leerweg. Binnen deze leerwegen werken we volgens het R@velijn Domeinleren. Sinds augustus 2018 zijn we daarnaast begonnen met een ander onderwijsconcept, namelijk R@velijn Agora.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.ravelijnstb.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Huibert de Jonge, directeur ’t Ravelijn, via h.jonge@sgboz.nl of telefonisch: 0167-525070

Geïnteresseerd?
Hebben we jou weten te inspireren? Solliciteer dan via www.omo.nl. Op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden.

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Adres
Bolwerk-Zuid 170 , 4611DX Bergen op Zoom Noord-Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit drie vestigingen: het Mollerlyceum te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.