Vacature Medewerker ICT op locatie in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker ICT op locatie 
Datum online
2022-07-20 20-7-2022
Sluitingsdatum
21-8-2022
Met ingang van
01-09-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie OSG West-Friesland per 1 september 2022 een vacature voor een Medewerker ICT op locatie (1,0 fte).

Naar wie zijn wij op zoek?
De medewerker ICT op locatie begeleidt gebruikers op de locatie ( medewerkers en leerlingen) van geautomatiseerde systemen. Hij/zij is de eerstelijns-vertegenwoordiger van de ICT Helpdesk op locatie. Vanuit zijn/haar deskundigheid en bekendheid met het systeem kan hij/zij geraadpleegd worden bij de ontwikkeling van ICT-beleid in brede zin. Hierbij kan hij/zij ook ondersteunend zijn aan de ICT-coördinator, belast met de ontwikkeling en uitvoering van het ICT- onderwijs/ICT-ondersteunend onderwijs op locatie. Hij/zij kan ondersteunende diensten verlengen aan de centrale afdeling systeembeheer en werkt binnen de centraal vastgestelde ICT-kaders van het Atlas College.
We zoeken iemand die:
  • docenten en leerlingen kan helpen (of verwijzen) met ICT-gerelateerde problemen.
  • de voorraad uitleen laptops beheert en voor (nieuwe) docenten inricht.
  • kennis van windows 365 en verschillende besturingssystemen heeft.
  • Hardware op school onderhoudt en verzorgt.
  • Service gericht is en blijft zoeken naar oplossingen.
  • het computerlokaal beheert en het toekomstige medialab.
  • kleine reparaties en ondersteuning geeft bij de installatie van software.
  • Gevraagd en ongevraagd advies geeft.
  • Zich blijft ontwikkelingen in kennis en vaardigheden.
  • Vriendelijk en volhardend blijft na 10x dezelfde uitleg.

Wat breng jij mee? 
Van onze nieuwe collega verwachten wij dat je kennis hebt van de in gebruik zijnde hard- en softwareconfiguraties en in het bezit bent van een diploma IT op minimaal MBO 3 -niveau. Je beschikt over voldoende inzicht in de gebruiksmogelijkheden en kan dit op een prettige wijze communiceren met de gebruikers. Uiteraard ben je vaardig in het installeren van software en het verhelpen van storingen en ben je in staat proactief te handelen. Aantoonbare werkervaring met Microsoft365 is een pré.
Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij onze leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst en daar is professionele ICT-ondersteuning van groot belang bij.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!  Deze functie is gewaardeerd in schaal 6 van de CAO VO.  De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.
Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn aangesloten bij de ROWF en zijn opleidingsscholen.

Solliciteren?
Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer B. Butter, afdelingsleider: 0229-246164.

De vacature staat open tot 21 augustus. Wegens de zomervakantie zijn wij gesloten en ontvang je na deze datum een reactie op jouw sollicitatie.

Je kunt hieronder via de button Solliciteren jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en CV uploaden.
 
Toch niet wat je zoekt maar wel geïnteresseerd in het Atlas College?
Kijk dan eens bij de actuele vacatures op onze andere scholen: www.atlascollege.nl
 
 

Eisen

Opleiding
Overige

Over OSG West-Friesland

Naam school
Adres
Bontekoestraat 3 , 1623LL Hoorn Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Bart Butter
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Schoolportret

De OSG West-Friesland in Hoorn is een school waar leerlingen in een veilig, zorgzaam en inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties kunnen komen. Hier horen vier krachtige kernwaarden bij: Samen, Cultureel, Eigenzinnig en Onderzoekend. Op de OSG vinden we het belangrijk dat leerlingen binnen en buiten de les leren en dat het niet alleen gaat om het vergaren van kennis, maar ook om het aanleren van vaardigheden. Basis voor alles is het respect voor de eigenheid van iedere leerling en streven naar het geven van onderwijs op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt en effectief is. 
 
Het uitgangspunt van de OSG is daarbij dat de leerling zelf sturing leert geven aan dit proces, persoonlijke initiatieven leert ontwikkelen en zelf verantwoordelijkheid leert nemen voor het eigen welzijn en de eigen studie. De OSG ondersteunt de groei van de leerling op dit gebied op een zorgvuldige, systematische en coachende manier. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het beste tot zijn recht komt in een omgeving waar vertrouwen in het eigen kunnen, in elkaar en in de omgeving, de basis vormen. Dit vraagt van alle betrokkenen onderling respect en betrokkenheid. 
 
De OSG biedt mavo-, havo-, atheneum-, gymnasium- en technasium-onderwijs aan. De OSG maakt deel uit van de scholengroep Atlas College. Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website: www.osgwestfriesland.nl 


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.