Vacature Vestigingsmanager in Haarlem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vestigingsmanager 
Datum online
2022-07-18 18-7-2022
Sluitingsdatum
24-8-2022
Met ingang van
29-08-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6 / 0.8
Omschrijving
Vestigingsmanager Amsterdam Bijdeles

Je bent het aanspreekpunt van de locatie. Je onderhoudt contact met de ouders, kinderen en docenten (indien nodig). Daarnaast zullen de dagelijkse werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het begeleiden van de leerlingen. De belangrijkste taken die hieronder vallen hebben betrekking tot het motiveren van leerlingen, het aanbrengen van structuur, de leerlingen uitdagen om op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en 'leren leren'.

Wat kunnen wij bieden?

Een prettige, ontspannen en flexibele werkomgeving waar de leerlingen centraal staan; waar je jezelf kan ontwikkelen op het gebied van vakkennis, het lesgeven en het persoonlijke contact met scholieren van verschillende leeftijden; en waar je een bepalende factor bent in de ontwikkeling van de leerlingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functie verder uit te breiden en bouwen waardoor je ook deels 'eigenaar' wordt voor het bedrijf. Dat is een meerjarenplan. 

Salaris op basis van 32 uur per week. Werktijden van 13u tot 18:30. Schatting brutosalaris +/- 1800€. Dat is een vast salaris waarbij het mogelijke variabele salaris nog niet is meegenomen. 

Wat zoeken wij?

Iemand die het leuk vindt om op een persoonlijke manier met de leerlingen aan de slag te gaan en zijn/haar kennis over te brengen; die sociaal vaardig is en initiatief wil nemen; en die bij voorkeur woonachtig is in Amsterdam, of het niet erg vindt om naar Amsterdam te reizen. Ervaring met lesgeven, bijles of huiswerkbegeleiding is geen vereiste, maar natuurlijk wel een pré.

Wij zoeken iemand voor 4-5 dagen in de week. De werktijden zijn voornamelijk van in de middag maar overige randzaken kunnen op eigen tijd worden ingepland.

Wie zijn wij? 

Haarlem/Amsterdam Bijdeles is een jonge en innovatieve organisatie die haar eigen kijk heeft op het onderwijs. Het bedrijf(je) is groeiende en biedt leuke uitstapjes naast het onderwijzen van leerlingen. Tevens hebben Michiel en Tim een boek geschreven (De Talentformule) waarin ze hun visie op talentontwikkeling beschrijven. Deze visie vormt de basis van het bedrijf. 

Door met de leerling op hetzelfde level te komen werken wij aan het zelfvertrouwen, wat in onze ogen de sleutel tot succes is. Inmiddels zijn er drie vestigingen, twee in Haarlem en één in Amsterdam. Wij geloven in de kracht van het individu waarbij autonomie, competentie en verbinding centraal staan bij de ontwikkeling. 

Is dit iets voor jou? Mail ons dan je cv en laat ons weten waarom dit bij je past.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Functie-eisen
Functie-eisen

Hbo of wo opleiding afgerond of aan het volgen.

Affiniteit met kinderen, leren en jezelf ontwikkelen.

Ervaring in of met het onderwijs is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Nader te bespreken. 

Over Haarlem Bijdeles

Naam school
Adres
Wagenweg 21 , 2012NA Haarlem Noord-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Koning
Omschrijving
Wij streven naar een persoonlijke band met elke leerling. Dit maakt de bijlessen en huiswerkbegeleiding van Haarlem Bijdeles persoonlijk, prettig en succesvol. Het zorgt er namelijk voor dat blokkades worden besproken en dat het kind oprechte interesse ervaart aangaande zijn persoonlijkheid. Onze ervaring is dat wanneer leerlingen zich gewaardeerd voelen, er tijd voor ze wordt gemaakt er blokkades wegvallen. Als jonge docenten weten wij vaak goed waar de leerlingen doorheen gaan. Wij maken de ontwikkeling van dichtbij mee en houden de ouders op de hoogte van de vorderingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Op basis van de jouw cv en motivataie zullen we een aantal kandidaten uitnodigen. Aan de hand van de gesprekken zullen we een selectie maken en verder in gesprek gaan. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.