Vacature Docent natuur & techniek in Oss

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent natuur & techniek 
Datum online
2022-07-18 18-7-2022
Sluitingsdatum
20-10-2022
Met ingang van
01-08-2022
Referentienummer
5407
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Ben jij docent Natuur & Techniek en wil je lesgeven aan onderbouwleerlingen van vmbo basis/kader en ISK? Wil je aan de slag op een sfeervolle school in Oss? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Natuur &Techniek (NT) aan leerlingen in de onderbouw en of ISK.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak NT of NaSk.

Jouw werkplek
Het Hooghuis is een brede scholengroep in Oss en omgeving. Praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium zijn gehuisvest in 6 verschillende scholen met een grote onderlinge verbondenheid. Wij zien Het Hooghuis als inspiratiebron, een school die je leven kleurt. Gedreven om jongeren een voorsprong te geven in de wereld van morgen. Naast een diploma zijn daarom ook socialisatie en persoonsvorming belangrijk. We doen recht aan de verschillen tussen onze leerlingen en sluiten zoveel mogelijk aan bij hun leer- en ontwikkelvragen. Daarbij bouwen we op Verbinding, Vertrouwen, Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Verantwoording. 

Samen met ongeveer 550 collega's biedt Het Hooghuis eigentijds en innovatief voortgezet onderwijs aan 4.400 leerlingen. Meer dan ooit is dit een dynamisch proces, waarbij de behoeften van de leerling voor een belangrijk deel leidend zijn voor de manier waarop de docent coacht, motiveert en zijn lessen ontwerpt. Samen maken we onderwijs. 

Het woord 'samen' typeert locatie ZuidWest. Hier is ruimte voor aandacht, begeleiding en intensief contact. Leerlingen krijgen volop gelegenheid om te onderzoeken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Wij gaan samen met onze leerlingen op zoek naar hun talent. Met onze praktijklessen – we bieden keuze uit 7 beroepsprofielen – wordt leren levensecht en worden talenten zichtbaar binnen een contextrijke omgeving. Docenten zijn nieuwsgierig naar hun leerlingen: wie zijn ze, wat maakt dat ze zich goed in hun vel voelen? Leerlingen coachen in hun keuzes waar ze energie van krijgen, op het niveau dat past bij hun mogelijkheden, dat is mooi! Op ZuidWest leren en werken we samen aan een kansrijke toekomst.
Op ZuidWest vind je de leerwegen vmbo-b en vmbo-k.

Ons aanbod
Wij bieden een parttime baan (0,6 – 0,8 fte), tijdelijk voor 1 jaar met uitzicht op vast. De aanstelling loopt van 1 augustus 2022 t/m 31-07-2023.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.573 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, arbeidsmarkttoelage, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Geert Duijs
Telefoon: 0412 – 224 160 of mobiel: 06-44718197
E-mail: g.duijs@hethooghuis.nl

Reageren
Reageren is mogelijk tot uiterlijk 20-10-2022. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.573,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Het Hooghuis

Naam school
Adres
Nelson Mandelaboulevard 2 , 5342CZ Oss
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.