Vacature Leraar Logistiek in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar Logistiek 
Datum online
2022-11-22 22-11-2022
Sluitingsdatum
23-12-2022
Met ingang van
nieuw schooljaar 2022-2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
32-40
Omschrijving
JIJ?
Jouw kennis en ervaring in de logistiek is gedegen. Met je praktijkvoorbeelden weet je onze studenten te inpireren. Dat is alleen niet de enige reden. Je weet ze op de juiste manier te benaderen. Differentiëren staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere student studeert op zijn eigen manier en tempo. Jij weet daar op aan te sluiten. Soms met humor als dat nodig is. Soms met overtuigingskracht, als ze even wat minder zin hebben. Maar altijd met hetzelfde doel: hun klaarstomen voor hun toekomst.  

WIJ?
Bij het Koning Willem I College gaan we samen aan de slag. We maken het verschil en er is ruimte om te experimenteren. We geloven in pionieren, experimenteren, testen, gewoon doen, fouten maken, en weer opnieuw beginnen. Zo gaan we vooruit. Ons college is het duurzaamste MBO van Nederland. We lopen daarin voorop. Samen met studenten en partners uit de regio maken we daarin de volgende stap. Benieuwd naar meer info over KW1C als werkgever? Ga naar https://werkenbij.kw1c.nl.

De onderwijsafdeling Mobiliteit en Logistiek heeft ongeveer 80 medewerkers. De afdeling Mobiliteit en verzorgt binnen het college verschillende varianten van de opleidingen: voertuigentechniek, tweewieleropleidingen en logistiek. We bedienen in totaal zo’n 1100 studenten, waarvan ongeveer 50% BOL en 50% BBL. Dit doen we met in het totaal zo'n 65 collega's verdeeld over de locaties Veghel en 's-Hertogenbosch.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat heb je nodig?
 • Aantoonbare kennis van of affiniteit met opleiding, scholing en ontwikkeling op het gebied van Mobiliteit en Logistiek 
 • Zin om mee te bouwen aan de toekomst van onze mbo-studenten
 • De kennis, het geduld en de juiste woorden waardoor studenten je niet alleen zien als een docent, maar ook als een mentor.  
 • Je vindt Logistiek prachtig, maar je vindt kennisoverdracht en het doorgeven van kennis nóg mooier. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat ga je krijgen?
 • €3.086,- tot €4.615,- bruto per maand (op fulltime basis, schaal LB, cao MBO)
 • Meerdere mogelijkheden om te switchen naar het onderwijs en via ons je pedagogisch didactisch getuigschrift te halen.
 • Collega's die voor onze studenten door het vuur gaan 
 • De ruimte om jouw stempel te drukken op het opleiden van de volgende generatie vaklieden
WAT WIJ BIEDEN
 • Indien je niet aan ons opleidingseisen voldoet, maar wel veel kennis hebt opgedaan in de bedrijfspraktijk bestaat de mogelijkheid om als zij-instromer de overstap te maken naar het onderwijs
 • De kans om jouw studenten iets mee te geven voor de rest van hun leven
 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en een interessante vakantieregeling  
 • En gunstige verlofvormen, zoals bijvoorbeeld ouderschapsverlof

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Noord-Brabant NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Joyce van der Burgt - Hartogs
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.


 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
INTE­RESSE?
Wacht, even een korte blik vooruit:
 1. Je maakt kennis met onze directeur of teamleider en een vakcollega.
 2. Je loopt een halve dag mee en maakt kennis met de rest van het team. Ben je een zij-instromer, dan volgt er een assessment.
 3. We doen je een aanbod en als je wilt, mag je starten!
Solliciteren kan tot 23 december.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Thieu van den Elzen: 06-10091041
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.