Vacature Intern begeleider OBS de Wijzer in Beneden-Leeuwen in Druten Beuningen Bened...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Intern begeleider OBS de Wijzer in Beneden-Leeuwen 
Datum online
2022-07-17 17-7-2022
Sluitingsdatum
1-9-2022
Met ingang van
01-10-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6000
Omschrijving
Kenmerkend voor Groeisaam
 

Groeisaam is een stichting die onderwijs verzorgt op 23 scholen in West Maas en Waal, Druten en Beuningen. Groeisaam-scholen zijn katholiek of openbaar. In Beuningen en in Druten is er een SBO-school.
 
Groeisaam staat voor: 
 • Goed onderwijs voor alle leerlingen.
 • Een plezierige leer- en werkomgeving.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede samenwerking tussen school, ouders en andere partijen.

Kenmerkend voor OBS de Wijzer
 
Kindcentrum Beneden-Leeuwen bestaat uit twee basisscholen namelijk OBS de Wijzer en basisschool de Leeuwenkuil, KION kinderopvang/buitenschoolse opvang en is fysiek verbonden met Pax Junior (VO). Het is een voorziening voor kinderen van 0 t/m 14 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten.
 
OBS de Wijzer is een basisschool met 350 kinderen waar gewerkt wordt middels een bijzonder onderwijsconcept dat continu in ontwikkeling is namelijk het unitonderwijs. Onze school is verdeeld in vier transparante zones (units) die specifiek zijn ingericht voor de vier units waarin we werken. De units zijn open van karakter en ook tussen de vier units is een duidelijke verbinding waardoor het de sfeer van gezamenlijkheid en één school uitademt. Elke dag verwonderen wij ons over de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee kinderen zich ontwikkelen en over de resultaten die zij behalen.
Het team is een enthousiast, betrokken en warm. Het woord ‘Samen’ staat bij ons centraal. Omdat we vinden dat samenwerken zorgt voor kwaliteit en daarmee voor de best mogelijke resultaten.
 

Eisen

Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Jij doet net even een stapje extra voor de kinderen en de leerkrachten die jij begeleidt. Of nog niet begeleidt, maar waarvan jij ziet dat ze jouw kwaliteiten kunnen gebruiken. Jij maakt echt het verschil! Je hebt te maken met een diversiteit aan kinderen en leerkrachten, dynamiek ten top. Buiten jouw afgeronde PABO opleiding, aangevuld met bijv. een IB-opleiding (of vergelijkbare opleiding) ben je er ook op getraind om de behoeften van de kinderen en leerkrachten echt te zien en daar naadloos op in te spelen. Je weet wat je kunt inzetten om de kinderen en/of collega’s net dat beetje extra te bieden. Je bent een doelgerichte verbinder en begeleider. Je weet mensen in beweging te krijgen en te motiveren.  Je maakt, samen met de directeur, deel uit van het managementteam.

Wij verwachten dat je:
 • een ruime onderwijservaring en afgeronde IB- of gelijkwaardige opleiding hebt;
 • samen met de directie het beleid wil ontwikkelen;
 • een heldere visie op onderwijsondersteuning hebt;
 • doortastend, ondersteunend en daadkrachtig bent;
 • prettig communiceert met ouders, kinderen en team;
 • open minded en innovatief bent;
 • een actieve rol neemt en praktisch bent;
 • enthousiast en betrokken bent;
 • op de hoogte bebt van actuele ontwikkelingen in zorg en onderwijs;
 • je PABO-diploma hebt;

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Volgens CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
En wij zorgen dat: 
 • je je welkom voelt op onze scholen;
 • je een passende arbeidsovereenkomst krijgt bij Groeisaam Primair Onderwijs voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract na 1 jaar, waarbij inschaling plaatsvindt volgens CAO PO, LC;
 • je volop mogelijkheden krijgt tot scholing en ontwikkeling. Starters worden begeleid door onze schoolcoaches.

Over Groeisaam Primair Onderwijs

Adres
van Heemstraweg 53 , 6651KH Druten Beuningen Beneden-Leeuwen en regio
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Reuvers
Omschrijving
Stichting Groeisaam Primair Onderwijs biedt een kleurrijk onderwijspalet in de gemeenten West Maas en Waal, Druten en Beuningen. De naam Groeisaam is een samentrekking van ‘groeien’ en ‘samen’. Daarnaast is het woord afgeleid van ‘groeizaam’: een verwijzing naar onze streek met zijn vruchtbare rivierklei, waar het goed groeien is.

Groeien is een natuurlijk proces, dat altijd plaatsvindt. Mensen willen groeien, kinderen willen leren. Wij willen dat onze scholen groeizame plekken zijn, met een gunstig leer- en ontwikkelklimaat voor kinderen en medewerkers. Groeien verloopt niet altijd in hetzelfde tempo. Een groeiproces kan de ene keer snel, de andere keer langzaam verlopen. Die verschillen vormen ons uitgangspunt, en we koesteren de diversiteit.

Groeisaam is creatief, inspirerend, nieuwsgierig, verbindend, resultaatgericht en in balans. Iedere school krijgt de ruimte om een eigen invulling te geven aan het onderwijs, passend bij de eigen omgeving. Het veelkleurige en veelzijdige karakter van Groeisaam is terug te zien in de huisstijl. Onze scholen werken samen om de mogelijkheden voor onze kinderen en medewerkers te vergroten en we bieden elkaar ruggensteun waar nodig. Zo groeien we samen!
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We horen graag van jou!

We nodigen je van harte uit om uiterlijk voor 1 september a.s. via Meesterbaan te solliciteren en je motivatiebrief en cv aan ons door te geven.
Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met de BBAC (Bovenschoolse BenoemingsAdviesCommissie) op dinsdag 5 september vanaf 14:30 uur. Het gesprek met de sollicitatiecommissie van OBS de Wijzer is op donderdag 8 september vanaf 17:00 uur.
Wil je graag meer weten over het werken op OBS de Wijzer? Dan kun je contact opnemen met directeur Helma de Haardt via tel. 06-23280912. Bekijk vooral ook onze websites!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.