Vacature Klassenassistent(e) in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Klassenassistent(e) 
Datum online
2022-07-16 16-7-2022
Sluitingsdatum
16-9-2022
Met ingang van
Per nieuwe schooljaar
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Winford Rotterdam Basisschool zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar een enthousiaste Klassenassistent(e). Je komt in een klein, betrokken team dat je met raad en daad terzijde staat, zodat je je snel bij ons thuis voelt.

Winford heeft kleine klassen, waar je veel eigen verantwoordelijkheid hebt met veel ruimte voor eigen inbreng. Door onze kleinschalige aanpak kun je veel aandacht schenken aan de leerbehoeften van de individuele leerlingen. De lijntjes binnen het schoolteam en andere betrokkenen zijn kort. Van jou verwachten we dat je oog hebt voor de specifieke behoeften van elke leerling, dat je passie hebt voor je vak en dat je grote affiniteit hebt met de doelgroep!

De functieomvang kan in overleg worden vastgesteld, zowel fulltime als parttime is mogelijk. 

Voel jij je aangesproken? Wij zien je reactie heel graag tegemoet!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over Winford Rotterdam (Basisschool)

Adres
Adamshofstraat 21 , 3061ZA Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. F. Ferdinandus
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit 6 instituten, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo, sinds maart 2015 Parkendaal Arnhem en sinds 1 augustus 2016 de Amsterdamsche School.

Wij bieden onderwijs aan op Mavo  (Vmbo-t), Havo en Vwo niveau in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Rotterdam en Arnhem. Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal zes of negen leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus.

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen.
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.