Vacature Leerkracht breed inzetbaar diverse groepen locatie Parkwijck in Dordrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht breed inzetbaar diverse groepen locatie Parkwijck 
Datum online
2022-10-02 2-10-2022
Sluitingsdatum
30-11-2022
Met ingang van
zsm
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.5 - 1.0 fte
Omschrijving
Nestas Scholengroep 
Per 1 januari 2022 zijn de stichtingen Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht (OPOD) en Stichting Katholiek Onderwijs Bernardus Alfrink (SKOBA) gefuseerd tot de Nestas Scholengroep. De Nestas Scholengroep verzorgt openbaar en katholiek onderwijs op 21 basisscholen in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Gorinchem. Voor alle onderwijs wensen zijn er passende scholen die zowel regulier onderwijs als onderwijs volgens speciale leermethoden (Dalton, Jenaplan en Montessori) aanbieden. Daarnaast zijn er scholen met plus concepten (sport, Engels vanaf groep 1) en een school voor speciaal basisonderwijs. 
De basis van ons onderwijs is simpel en veelomvattend tegelijk; zorg voor geborgenheid, waar ieder kind zich thuis voelt. 

Parkwijck Openbare Basisschool 
Parkwijck Openbare basisschool (voorheen JFK locatie Zuidendijk genoemd) telt 210 leuke, grappige, en leergierige leerlingen en heeft een schitterend gebouw gelegen in een prachtig park. We hebben kleine groepen waardoor we onze leerlingen veel aandacht kunnen bieden. Onze school heeft een open en transparant karakter waarbij veiligheid en duidelijkheid voorop staan. Acceptatie van verschillen en het geven van vertrouwen zijn daarbij essentieel. We gaan uit van de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen en bouwen daarop voort met als doel alle kinderen hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen. 

Voor Parkwijck zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht die breed inzetbaar in zowel de onder-, midden- als bovenbouwgroepen (0.5 - 1.0 fte - parttime invulling mogelijk) 
 

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een collega die 
● Enorm enthousiast is om aan de slag te gaan met een leuke groep kinderen.
● In het bezit is van een onderwijsbevoegdheid voor het basisonderwijs. 
● Een prettig leerklimaat nastreeft. 
● Vakkundig en pedagogisch sterk is. 
● Met ingang van het nieuwe schooljaar beschikbaar is. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden 
● Begeleiding en ondersteuning, waar nodig. 
● Een leuke functie in een professioneel en gezellig team. 
● Ruimte om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
● Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband en een tijdelijke arbeidsmarkttoelage (7,5% van het jaarsalaris).
 

Over Nestas Scholengroep

Naam school
Adres
Achterom 87 , 3311KB Dordrecht Zuid-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Remco Miltenburg
Omschrijving
Nestas Scholengroep 
Per 1 januari 2022 zijn de stichtingen Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht (OPOD) en Katholiek Basisonderwijs Bernardus Alfrink (SKOBA) gefuseerd tot de Nestas Scholengroep. De Nestas Scholengroep verzorgt openbaar en katholiek onderwijs op 21 basisscholen in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Gorinchem. Voor alle onderwijswensen zijn er passende scholen die zowel regulier onderwijs als onderwijs volgens speciale leermethoden (Dalton, Jenaplan en Montessori) aanbieden. Daarnaast zijn er scholen met plus concepten (sport, Engels vanaf groep 1) en een school voor speciaal basisonderwijs. 

De basis van ons onderwijs is simpel en veelomvattend tegelijk; zorg voor geborgenheid, waar ieder kind zich thuis voelt. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse 
Herken je jezelf in deze omschrijving en ben je enthousiast?
Stuur dan je CV en motivatie zo spoedig mogelijk naar vacature@nestas-scholengroep.nl onder vermelding van vacature leerkracht Parkwijck 0.5 - 1.0 fte. 

Vragen 
Voor inlichtingen over deze vacature, kun je contact opnemen met Andres Vissers, directeur Parkwijck, hij is te bereiken via mail: andres.vissers@nestas-scholengroep.nl (of telefonisch via 078 6185570).
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.