Vacature Docent Nederlands (1,0 fte) in Veenendaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (1,0 fte) 
Datum online
2022-07-06 6-7-2022
Sluitingsdatum
6-7-2023
Met ingang van
1-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0 FTE
Omschrijving
Met ingang van het nieuwe schooljaar (2022/2023) zoeken wij voor onze locatie Het Perron een docent Nederlands voor 0,8 - 1,0 fte.

Het Perron is een innovatieve en betrokken leergemeenschap voor vmbo, praktijkonderwijs en mbo2. Als docent Nederlands ga je les geven aan onze MBO studenten van niveau 2 opleidingen en aan de leerlingen in de onderbouw van het VMBO. De inzet is voor beiden 0,5 wtf.

Het betreft een reguliere vacature voor schooljaar 2022/2023 met uitzicht op verlenging of omzetting naar een vast dienstverband bij voldoende formatie en goed functioneren.

Functie-eis: je hebt een 2e graads bevoegdheid Nederlands of je bent studerend hiervoor of hebt de intentie om te gaan studeren. Je hebt passende werkervaring en affiniteit met de doelgroepen.

Als docent bij Het Perron ben je in staat om:
 • In teams te werken
 • Ambities te koppelen aan daadkracht
 • Uit te dagen
 • Een sterk pedagogisch klimaat te scheppen
 • Leiding aan jezelf te geven door op verschillende terreinen te kunnen verbinden en begrenzen
 • Goed te communiceren, zowel richting collega's, ouders en onze studenten en leerlingen
 • Didactische vaardigheden toe te passen
Wat hebben wij te bieden:
 • Salaris met inschaling volgens de geldende cao-vo schaal LB
 • Een contract voor de duur van een schooljaar (22/23) op reguliere basis tot 1 augustus 2023 met kans op verlenging of omzetting bij goed functioneren en voldoende formatie
 • Scholingsmogelijkheden en begeleiding
 • Mentoren cursus
 • Individueel keuze budget (50 uur op fulltime basis)
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Fiscale tegemoetkoming op je fitnessabonnement (bedrijvenfitness)
 • Fietsregeling
 • Collectieve ziektekostenverzekering bij Univé, VGZ of Zilveren Kruis
 • Regeling voor startende docenten.
Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Stuur dan uiterlijk 18 augustus 2022 een motivatiebrief en CV in middels de knop "Solliciteren". Je komt dan op de sollicitatiesite. Privacy en goede omgang met jouw gegevens vinden wij belangrijk. Na het accorderen van het privacy statement kun je je CV en motivatiebrief uploaden en worden verschillende velden in het sollicitatieformulier direct ingevuld. Dit kan enkele seconden duren. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Géa van den Elsen per mail: g.vandenelsen@hetperron.nl

Wij nemen de sollicitaties in behandeling via ons sollicitatiesysteem Easycruit.

Vanwege de aanstaande zomervakantie is Het Perron gesloten van 11 juli tot en met 19 augustus. De selectieprocedure zal direct na de sluitingsdatum van de vacature van start gaan.

Bezoek onze website http://www.hetperron.nl of http://www.welkomophetperron.nl voor meer informatie over Het Perron.

Salaris
schaal LB

Over COG
COG staat voor Christelijke Onderwijsgroep en is de overkoepelende stichting van de aangesloten scholen in de regio Vallei en Gelderland-Midden. Elke school heeft haar eigen karakter en bestaat uit kleinschalige, betrokken leergemeenschappen. Een algemeen Christelijke levensbeschouwing en visie zijn onze inspiratie. Het COG bestaat uit het Thomas a Kempis College, Leerpark Arnhem, Titus Brandsma College, Het Perron, Dulon College, Technova College, Astrum College en Knooppunt techniek. De scholen worden ondersteund door de centrale afdeling Bedrijfsvoering.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal LB

Over Het Perron

Naam school
Adres
Sportlaan 11-13 , 3905AD Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Personeel & Salarisadministratie COG
Niveau
pro, vmbo
Omschrijving
Het Perron bereidt leerlingen voor op hun toekomst door levensecht te leren, zowel op school als tijdens stages bij bedrijven en instellingen. Door dicht bij de praktijk van de werkvloer te blijven, is de stap naar de arbeidsmarkt relatief klein en optimaliseert Het Perron de kansen voor leerlingen op een baan. Met een opleiding aan Het Perron is je toekomst verzekerd!
Het Perron is een christelijke scholengemeenschap en staat open voor iedereen. Van de leerlingen en ouders verwachten wij dat zij het christelijk karakter van onze school respecteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.