Vacature Docent Geschiedenis 2e graad in Rijswijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Geschiedenis 2e graad 
Datum online
2022-07-04 4-7-2022
Sluitingsdatum
28-8-2022
Met ingang van
1-8-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-0,5 fte
Aantal uren
circa 12
Omschrijving
Wij zoeken een docent:
Geschiedenis 2e graad

Baanomvang: 0,4 - 0,5 fte
Ingaande per: 1-8-2022
Wegens: vacature

De leerlingen en medewerkers van het Rijswijks Lyceum en Van Vredenburch College vormen een afspiegeling van de bevolking in een grootstedelijk gebied en daar zijn we trots op. Wij gaan ervan uit dat we goed zijn dankzij onze diversiteit. Op onze openbare school vinden we onderling begrip en respect belangrijk.

Als docent Geschiedenis 2e graad geef je circa 12 lesuren per week les aan een diverse groep van leerlingen in de onderbouw van de MAVO en de HAVO. 
Als startende collega zul je intensief worden begeleid door een sectiegenoot en een schoolopleider. Daarnaast verzorgen wij o.a. intervisie-bijeenkomsten en video-interactie-begeleiding. En natuurlijk kun je op elk moment je collega aanspreken in de lerarenkamer. Op die manier voel je je bij ons snel onderdeel van het team en de school.

Ben jij: bevoegd om les te geven in dit vak dan wel hiervoor in opleiding of heb je eerder ervaring opgedaan in het uitdagen van leerlingen?
Denk jij: dat je een bijdrage kan leveren aan het versterken van vertrouwen in elkaar, om zo een positieve invloed te hebben op het leren van leerlingen? 

Eisen

Opleiding
2e graads

Over Rijswijks Lyceum & van Vredenburch College

Adres
Karmozijnstraat 2 , 2284GA Rijswijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Marijke van de Meer
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
De leerlingen en medewerkers van het Rijswijks Lyceum en Van Vredenburch College vormen een afspiegeling van de bevolking in een grootstedelijk gebied en daar zijn we trots op. Wij gaan ervan uit dat we goed zijn dankzij onze diversiteit. Op onze openbare school vinden we onderling begrip en respect belangrijk.  

Hoe kunnen wij ons onderwijs zo organiseren dat we onze leerlingen in een grootstedelijke omgeving de beste kansen bieden om succesvol te zijn in hun onderwijsloopbaan en in de samenleving?
 
Om antwoorden te vinden op deze belangrijke vraag zoeken wij de beste docenten voor onze leerlingen.  

Docenten hebben bij ons niet voor niets veel tijd en ruimte voor teamprofessionalisering, onderwijsontwikkeling en de intensieve begeleiding van kleine groepjes leerlingen. Een docent staat daarom maximaal 22 lesuren van 45 minuten voor de klas bij een fulltime aanstelling. Medewerkers ontvangen bij ons, dit schooljaar en volgend schooljaar, een extra maandelijkse arbeidsmarkttoelage van ruim 8% bovenop het reguliere salaris.

Belangstelling om de uitdaging aan te gaan? Ben je bevoegd om les te geven dan wel hiervoor in opleiding of heb je eerder ervaring opgedaan in het uitdagen van leerlingen? Misschien staat hieronder de vacature voor jou!
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over onze school, onze leerlingen en je toekomstige collega’s vind je op onze websites rijswijkslyceum.nl of vanvredenburchcollege.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de afdeling Personeelszaken op nr. 070-3364943. Dit kan van ma t/m vr (behalve woensdag) van 8.00-13.00 uur.

Wij ontvangen jouw brief, motivatie en Curriculum Vitae o.v.v. “vac. doc. Gesch. 2e gr." graag uiterlijk 28 augustus via
Personeelszaken@rijswijkslyceum.nl
Reageer zo spoedig mogelijk, aangezien er deze week ook sollicitatiegesprekken gevoerd kunnen worden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.