Vacature Zij-instromers gezocht voor ons 'mini-opleidingsinstituut'! in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Zij-instromers gezocht voor ons 'mini-opleidingsinstituut'! 
Datum online
2022-07-01 1-7-2022
Sluitingsdatum
31-8-2022
Met ingang van
n.o.t.k.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?  
Wij zijn op zoek naar toekomstige leerkrachten met passie voor onderwijs én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau en maak je écht een verschil.

DE Brede School
Hier start een nieuwe variant van het zij-instroomtraject, waarbij een groep van maximaal 7 zij-instromers op dezelfde school wordt opgeleid. Of eigenlijk ‘scholen’, want Bijlmerhorst en Polsstok, samen DE Brede School, zijn strikt genomen aparte scholen. Elk met hun eigen kenmerken, maar vooral ook veel overeenkomsten en een uitstekende onderlinge samenwerking. We zitten in hetzelfde pand, teamleden kennen elkaar, en als jouw beste plaats om te leren en groeien, al dan niet tijdelijk, de andere school is, zullen we niet aarzelen dat te organiseren. De gedachte achter deze nieuwe insteek is dat zij-instromers ook steun aan elkaar hebben en van elkaar kunnen leren. Je staat een lange periode (maximaal een jaar) samen met een bevoegde leerkracht voor een groep. De duur van de periode dubbele bezetting is afhankelijk van je ontwikkeling. Na een jaar wordt gekeken op welke school van Zonova je de opleiding zal voortzetten, of dat je bij ons verdergaat en wat qua andere aspecten van ontwikkeling het beste past.

Wij bieden:
•een warm, hardwerkend en enthousiast team
•geweldige leerlingen
•een school waar ontwikkeling voorop staat, van jou en onze leerlingen
•een eigen coach én begeleiding van de zij-instroomcoördinator

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij vragen:
  • Een HBO/WO diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Jouw werkgever
Polsstok en Bijlmerhorst vallen onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zonova heeft veel ervaring met zij-instromers en biedt in het eerste jaar van de opleiding een hele dag studieverlof. Ook heeft iedere zij-instromer een coach én begeleiding van de zij-instroomcoördinator. 

De bonussen van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
-Je krijgt €2310,- Amsterdamtoeslag*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost voorstellen!*
*regelingen voor bevoegde leerkrachten PO

Over Polsstok

Naam school
Adres
Egoli 2 , 1103AC Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nathalie Overdiek
Niveau
lwoo
Omschrijving
ZO LEREN WE SAMEN VERDER
Elke dag werken we bij Zonova vol toewijding aan onze missie: het verschil maken voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. Met ons bevlogen team bieden we nieuw perspectief en gaan we van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen. We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, de ouders en de scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen. 

We zijn trots op de 20 basisscholen die bij ons zijn aangesloten. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de kinderen. De volgende scholen zijn onderdeel van Stichting Zonova:

Polsstok / Samenspel / Knotwilg / Mobiel / Onze wereld / Klaverblad / Achtsprong / De Schakel / Wereldwijs / Bijlmerhorst / Bijlmerdrie / Cornelis Jetses / De Blauwe Lijn / De Rozemarn / Nellestein / Van Houteschool / Holendrecht / De Brink / De Ster / De Tamboerijn
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je kunt je melden door jouw CV en motivatie te mailen naar werken@zonova.nl en aangeven dat jij specifiek solliciteert voor de zij-instroom van DE Brede School.
Zonova organiseert zelf een praktijkselectie en een werkervaringstraject op maat. Op 19 mei is er een welkomstbijeenkomst voor de nieuwe praktijkselectie. Sollicitatiegesprekken voeren we in principe in week 20 of 21 en de meeloopdagen zijn in week 22 en 23.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.