Vacature Sportieve gymleerkracht (0,6 FTE) in Amsterdam Zuidoost

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Sportieve gymleerkracht (0,6 FTE) 
Datum online
2022-07-01 1-7-2022
Sluitingsdatum
31-8-2022
Met ingang van
n.o.t.k.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1,0
Omschrijving
Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?
Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.

Wij zoeken een actieve gymleerkracht. Een verbinder die bewegen ademt en oog heeft voor de ontwikkeling van de kinderen, zowel op motorisch als sociaal vlak. Jouw enthousiasme is aanstekelijk, gym is gewoon leuk!

De Rozemarn
De Rozemarn is een openbare school die burgerschap hoog in het vaandel heeft. Daarnaast zijn we ook een sport actieve school; een school waarin dans, muziek, beeldende vakken en drama ook gebruikt worden om de taal, de algemene ontwikkeling en talenten van de kinderen te helpen ontwikkelen. Wij stimuleren de leerlingen om gezond te eten en te drinken en voldoende te bewegen. Dit komt de prestaties zeker ten goede!

We hebben een duidelijke visie op onderwijs en zijn voortdurend in beweging om kwaliteit en vernieuwing te brengen.

Eisen

Functie-eisen
Wij vragen:
  • Onderwijsbevoegdheid PO
  • Afgeronde Lerarenopleiding Lichamelijk Opvoeding (ALO)
  • Verbindend vermogen
  • Teamplayersmentaliteit

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Jouw werkgever
De Rozemarn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2021)
-Je krijgt Amsterdamtoeslag (€2310,- in 2021-2022)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO

 

Over OBS De Rozemarn

Naam school
Adres
Huntum 16 , 1102JA Amsterdam Zuidoost
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nathalie Overdiek
Omschrijving
 "Op de Rozemarn reizen de leerlingen vol (zelf-)vertrouwen naar de toekomst. We staan voor Burgerschap, Persoonlijke ontwikkeling, Samenwerking en Veiligheid”   

Actief burgerschap is de rode draad in ons onderwijs. De leerlingen zijn eigenaar van hun leerproces. Ze leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun ontwikkeling. Ze leren onderzoekend en kritisch te denken, van en met elkaar te leren, elke dag een stapje beter te worden, leerrijke uitdagingen aan te gaan, kansen te pakken, talenten te ontdekken en zich steeds verder te ontwikkelen.  Met behulp van coöperatieve werkvormen en betekenisvolle situaties leren de leerlingen effectief samen te werken, afspraken te maken, zich daar aan te houden, hulp te bieden en te accepteren. Tevens leren ze van en met elkaar om de volgende stap te nemen in hun leerproces.  Leren en ontwikkelen doe je optimaal in een veilige omgeving. We gaan in een ontspannen sfeer met elkaar om en ondersteunen elkaar daar waar nodig is. Door naar elkaar te luisteren bevorderen we een open communicatie. We zijn bereid om met de onderlinge verschillen om te gaan en accepteren elkaars meningen en mogelijkheden. 

De Rozemarn is een openbare school. Dat betekent dat wij openstaan voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond of de maatschappelijke positie van hun ouders. De school heeft een positieve waardering van de onderwijsinspectie.  De school heeft een hecht en enthousiast team; samen met leerlingen en ouders willen wij bouwen aan de toekomst van onze leerlingen.     

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren of meer informatie?
Je kunt contact opnemen met Joan Venetiaan, directeur OBS Rozemarn:
T: + 31 (0)20 696 57 52
@: j.venetiaan@derozemarn.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.