Vacature Leerkracht groep 1-2 in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1-2 
Datum online
2022-06-30 30-6-2022
Sluitingsdatum
30-9-2022
Met ingang van
Per direct
Omschrijving
# Openbare Basisschool De Vier Leeuwen

Obs. de Vier Leeuwen is een kleine basisschool met 150 leerlingen in de wijk Crooswijk-Kralingen nabij het centrum van Rotterdam.

De school heeft een mooie, diverse populatie die jou uitdaagt op pedagogisch - en didactisch gebied. Talentontwikkeling is de kern van ons onderwijs voor zowel de kinderen als het team en …… jouzelf! Daarbij staan veiligheid, verbondenheid en verantwoordelijkheid voorop. We zijn op zoek naar een collega voor groep 1-2.

Meer info over de school vind je op: https://www.vierleeuwen.nl/

**Interesse?**

Voor eventuele vragen over de school, kun je terecht bij Harm Weggemans, directeur van de school, telefoonnummer: 06 1111 0477

Wil je direct solliciteren, klik op de sollicitatie button en we zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Een afgeronde - of bijna - afgeronde PABO opleiding - Een groot hart voor de kinderen en ouders uit de wijk - Min. wtf 0,6 beschikbaarheid - Collegialiteit, flexibiliteit, geduld en relativeringsvermogen
Functie-eisen
- Opbrengstgericht werken
- Gedifferentieerd lesgeven
- Planmatig werken
- De wil om jezelf te verbeteren!

Over Vier Leeuwen 

Naam school
Adres
Nozemanstraat 75 , 2023TM Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.