Vacature Docent Wiskunde / Rekenen in Nijkerk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde / Rekenen 
Datum online
2022-06-30 30-6-2022
Sluitingsdatum
12-8-2022
Met ingang van
30-6-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 FTE
Omschrijving
Wat je gaat doen
Je begeleidt jouw leerlingen bij het aanleren van kennis en vaardigheden, zowel in je vakgebied als op het gebied van persoonlijke groei. Je stimuleert hen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Jij kunt omgaan met en inspelen op verschillen tussen leerlingen. Je hebt aandacht voor het groepsproces en voor de individuele leerling. Met jouw enthousiasme en creativiteit zorg je voor een uitdagende leeromgeving waarin leerlingen worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

Wat je verder gaat doen:
 • Je onderhoudt contacten met ouders/verzorgers.
 • Je draagt samen met je collega's bij aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs binnen Aeres VMBO Nijkerk.
 • Je volgt de trends en ontwikkelingen in je vakgebied en past deze toe in je werk.

Wij vragen
 • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of bent bereid deze te halen.
 • Je hebt affiniteit met en interesse in werken met vmbo-leerlingen in het groene domein.
 • Je bent enthousiast, deskundig, inspirerend, communicatief, creatief, ondernemend en werkt graag samen.
 • Je weet leerlingen te motiveren, hebt natuurlijk overwicht en bent flexibel ingesteld.
 • Je bent in staat om vakoverstijgend te denken en te werken.
 • Je wilt je blijven ontwikkelen op pedagogisch, didactisch en persoonlijk gebied.

Wij bieden
 • Een dynamische baan bij een groene kennisinstelling waar onderwijs, onderzoek en ondernemen samenkomen. Aeres is de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus.
 • Een fijne werkomgeving in een enthousiast team met oog voor de leerlingen en elkaar.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris volgens cao mbo. Je wordt ingeschaald in schaal LB mbo met een maximum van €4.429,-.
 • Een combinatie van openstaande vacatures behoort tot de mogelijkheden.
Waar je gaat werken
Aeres VMBO Nijkerk is een vmbo-groenschool. Met een diploma van onze school kunnen leerlingen volop goede vervolgopleidingen kiezen. Leerlingen vinden onze school zorgzaam en persoonlijk. Persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is voor ons heel belangrijk en daarom bieden we hen veel individuele aandacht. Op onze school kunnen leerlingen zich in een veilige omgeving voorbereiden op hun toekomst. Daarbij gaat het allereerst om goed onderwijs, waarbij leerlingen medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces en omgeving. Leerlingen moeten zelfstandig kunnen functioneren in een samenleving die steeds verandert. Daarom leren ze hun talenten en hun omgeving kennen, invloed te nemen en verantwoordelijk te zijn voor hun leefomgeving.

Interesse?
Ben je ervan overtuigd dat wij op zoek zijn naar jou? Solliciteer dan uiterlijk vóór 12 augustus 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op in de week van 29 augustus 2022.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

In verband met de AVG wetgeving accepteren we alleen sollicitaties via onze website.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
1

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal LB

Over Aeres (V)MBO Nijkerk

Naam school
Adres
Luxoolseweg 1 , 3862WH Nijkerk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling recruitment
Niveau
vmbo
Omschrijving
Aeres (V)MBO Nijkerk is een kleine en sfeervolle groene school die regionaal bekend staat vanwege goed onderwijs. Wij bieden vmbo-onderwijs in drie leerwegen (Basisberoeps, Kaderberoeps en Gemengde leerweg). Wij bieden mbo opleidingen op het gebied van hovenier, groene ruimte en buitenrecreatie.
Kenmerkend voor Aeres (V)MBO is dat we aantrekkelijk en op de (groene) praktijk gericht onderwijs verzorgen. Andere kenmerken zijn onze kleinschaligheid en de aandacht en zorg die we voor elkaar hebben.
Aeres is een unieke groep kennisinstellingen die beroepsonderwijs in de hele groene kolom verzorgt: praktijkonderwijs, vmbo-, mbo-, hbo- en masteropleidingen, praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsontwikkeling van professionals en kennisintensieve dienstverlening. Door samen te werken in onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening, laat Aeres als groep kennis en kunde groeien, van  leerlingen, studenten én van medewerkers.
 
Bijzonderheden
Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij bereid zijn mede vorm te geven aan de christelijke identiteit van de school.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.