Vacature Leerkracht groep 1/2 Het Braambos in Hoofddorp

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1/2 Het Braambos 
Datum online
2022-06-30 30-6-2022
Sluitingsdatum
10-10-2022
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
1,0
Omschrijving
Ben jij leerkracht en zoek je een school waar jouw kennis en vaardigheden optimaal worden benut? Werk je graag samen in een team aan de groei van leerlingen en vind je het daarnaast een uitdaging om mee te bouwen aan de ontwikkeling van de school tot kindcentrum? Heb je affiniteit met een toenemende internationalisering? Is verbinden en samenwerken jouw tweede natuur en geniet je van elke schooldag? Solliciteer dan bij Het Braambos is Hoofddorp. Het is mogelijk om deze functie te combineren met een specialisatie (L11). 
 
Over CBS Het Braambos
Het Braambos is een open christelijke school met 16 groepen. We staan midden in een veranderende wereld. De wijk rond de school verandert en onze school krijgt een steeds internationaler karakter. Alle groepen krijgen daarom Engels. Omdat internationalisering ons speerpunt is, zijn we dit schooljaar gestart met een scholingstraject van Early Bird.
Een  tweede speerpunt is ‘van zelfstandig werken naar zelfstandig leren’. We hebben aandacht voor talenten van alle kinderen en we leren hen verantwoordelijk te zijn voor hun eigen keuzes. Niet de methode maar jij als leerkracht maakt het verschil voor onze kinderen.
 
In onze onderbouw werken we ontwikkelingsgericht. Diverse materialen worden gebruikt als bron. Samen met kinderen worden thema’s ontwikkeld en uitgebouwd. Al het beredeneerde aanbod staat in relatie tot de kerndoelen en de tussendoelen-leerlijnen.
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Wie ben jij?
 • Je bent in bezit van een pabo-diploma.
 • Beschik jij over een specialisatie NT2 dan is dat een pre. 
 • Je hebt kennis van handelingsgericht en opbrengstgericht werken.
 • Je bent daadkrachtig, consequent en enthousiast.
 • Je bent sterk in de communicatie naar kinderen, ouders en collega’s.
 • Je kunt je vinden in de identiteit van de school. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
 • Een passend salaris.
 • We bieden de mogelijkheid deze functie te combineren met een specialisatie (L11) zoals NT2, meerbegaafdheid, rekenen, ICT, etc.
 • Uitzicht op een vaste benoeming na één jaar.
 • Je komt werken in een volwassen, gedreven team met een grote verscheidenheid aan talenten en kwaliteiten.
 • Structurele aandacht en tijd voor persoonlijke en professionele groei dankzij de Hoofdpoort Academie.

Over CBS het Braambos

Naam school
Adres
Waddenweg 83 , 2134XL Hoofddorp
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Wij zijn een open Christelijke basisschool. Veiligheid, respect/samen en verantwoordelijkheid zijn onze kernbegrippen in de omgang met elkaar. Met aandacht voor zowel de schoolvakken als de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen, bieden we de kinderen het onderwijs aan. Daarbij is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid van de leerlingen en werken we vanuit de normen en waarden van de Christelijke grondslag van onze school.
 
Het Braambos is één van de scholen van de stichting "Meer Primair". Behalve de basisschool biedt het gebouw ook onderdak aan een peuterspeelzaal en een naschoolse opvang. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Enthousiast? Reageer vandaag nog!  
Ben je enthousiast geworden over de vacature en onze school? Solliciteer direct door een e-mail met je cv en een korte motivatie te sturen naar personeel@meerprimair.nl, o.v.v. ‘vacature leerkracht groep 1/2 Het Braambos’.
 
Solliciteren kan tot 7 oktober 2022. 
  
Meer weten? 
Voor vragen over werken bij Stichting Meer Primair en de sollicitatieprocedure neem je contact op met het bestuursbureau via 023-554 23 51 of via personeel@meerprimair.nl.
 
Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Bel gerust met de directeur, Johan Alderden: 06-37 45 32 36. Of stuur een mail naar directie@braambos.nl. Kijk ook op www.braambos.nl. We zien uit naar je reactie!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.