Vacature Intern begeleider + Hoogbegaafd begeleider KC De Molenwerf Heemstede in Heem...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Intern begeleider + Hoogbegaafd begeleider KC De Molenwerf Heemstede 
Datum online
2022-06-30 30-6-2022
Sluitingsdatum
1-11-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3250
Omschrijving
Over onze school

Het eerste en enige kindcentrum van Heemstede, dat zijn wij! 

Elke dag ontvangen wij zo’n 125 leerlingen die met een brede glimlach en veel plezier het schoolplein op komen. Een schoolplein waar zij elke dag met elkaar spelen en waar zij leren. Het prachtig authentieke karakter wat ons 90-jarige gebouw geeft, brengt een rustige sfeer met zich mee wat mede zorgt voor een prettige leeromgeving. 

Voornamelijk het team draagt met hart en ziel bij aan deze prettige (leer)omgeving. De omgeving waarin jong en oud zich bevinden, is immers de basis voor een (werk)plek waar je met veel plezier verblijft. Ons team kenmerkt zich door: gedrevenheid, enthousiaste medewerkers, betrokkenheid, mix van man en vrouw tussen 20 en 65 jaar, aandacht voor elkaar tijdens regelmatige informele team momenten, cadeaupot, gezamenlijke lunch, professionele medewerkers en vooral heel veel plezier in het werken met elkaar en de kinderen. Onze feesten & partijen commissie draagt zorg voor de organisatie van de evenementen en vieringen. Ouders kennen een hoge mate van professionaliteit en vertrouwen toe aan het team. Dat is voor ons een kracht om in gezamenlijkheid te werken aan een optimale ontwikkeling van alle kinderen. 

Een mooie nieuwe samenwerking gaan we tegemoet met het Atheneum college Hageveld. Ben je nieuwsgierig naar dit projectmatig werken, neem dan contact op! Één van de ochtenden is het mogelijk om hieraan bij te dragen!

Meer informatie over onze school vind je op de website van de school. 

Vacature

  • Zorgcoördinator/ pedagoog/ intern begeleider  
  • Dienstverband: 0,3250
  • Werkdagen: in overleg 
  • Jouw rol in deze nieuwe functie: beheren van leerlingdossiers waar sprake is van extra onderwijsbehoeftes + coördineren en borgen van de doorgaande zorgstructuur.
  • We werken o.a. met de volgende methodes/concepten:  Unit-onderwijs, Snappet, TopOndernemers, Talententijd

 
Videopitch

Eisen

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou qua opleiding, eigenschappen, kennis en/of ervaring?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die met veel plezier ons team komt versterken!

 

 


 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

 
  

Over KC De Molenwerf

Naam school
Adres
Molenwerfslaan 7-9 , 2103TC Heemstede
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Omschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatie informatie
Bij Jong Leren solliciteer je voor een functie op een school. Je eerste aanspreekpunt is daarom de directeur van de school waar je wilt solliciteren. Als je bent aangenomen, kom je in dienst van Jong Leren. 

Je kunt via MeesterBaan solliciteren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.