Vacature IB-er/Zorgcoordinator in ROTTERDAM

Onderwijs

Vacature

Functietitel
IB-er/Zorgcoordinator 
Datum online
2022-06-27 27-6-2022
Sluitingsdatum
30-10-2022
Met ingang van
Per direct
Omschrijving

Ons enthousiaste team zoekt per direct een enthousiaste en gedreven IB-er/zorg coördinator.

Kindcentrum IJsselmonde

Het aanbod van ons Kindcentrum heeft als doel om een passend aanbod te bieden voor ieder kind. In het aanbod van KC IJsselmonde staan de pijlers zorg, gezondheid, zelfredzaamheid en taalontwikkeling centraal. Deze pijlers zijn waardevol voor ieder kind en sluiten tevens aan bij de verschillende aandachtspunten in de wijk.

Ons KC beschikt over de expertise van het SBO en zal verschillende externe partners huisvesten. Door samen te werken bouwen we voor het hele KC een zorgstructuur. Zo realiseren we voor ieder kind een zorg- en onderwijsaanbod op maat.

Ons Kindcentrum is, als hart van de wijk IJsselmonde een fijne, veilige plek waar iedereen welkom is.

Een plek waar kinderen, in verbondenheid, gesteund en gestimuleerd worden. Waar zij met vertrouwen en betrokkenheid kunnen groeien en kunnen ontdekken hoe zij vanuit eigenheid de wereld positief tegemoet kunnen treden. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: https://www.kindcentrumijsselmonde.nl.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers, waarbij jouw expertise een belangrijke bijdrage levert aan het bieden van het beste Onderwijs in Rotterdam.
  • Waardering! Jij helpt collega’s hun werk nog beter te doen, waardoor leerkrachten nog beter ten ijs beslagen voor de klas staan en dus kinderen de meest optimale leeromgeving kunnen bieden.
  • werk dat er toe doet! Want onze kinderen zijn de toekomst.

Wat we van jou verwachten

Als IB-er/ zorg coördinator werk je samen met een collega IB-er/zorg coördinator. Samen ben je verantwoordelijk  voor de zorg voor onze kinderen (vergelijkbaar met Rotterdam-zuid), de samenwerking met externe partners en je bent sparringpartner voor de leerkrachten en SPH-ers in het team.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! We ontvangen graag jouw sollicitatie! Stuur je C.V. en motivatiebrief zo snel mogelijk via de sollicitatieknop.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Lieke Thomassen (directeur) tel: 06-33690595.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Beschik je over minstens HBO werk en denk niveau - Een relevante opleiding op het gebied van IB en coaching - Lesbevoegdheid PO
Functie-eisen
- Kennis van Parnassys
- Ben je in staat om analyses te maken op leerling- groeps- en school niveau
- Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent zorgbeleid

Over Kindcentrum IJsselmonde

Adres
Postbus 23058 , 3001KB ROTTERDAM Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Niveau
vmbo
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.