Vacature Docent lichamelijke opvoeding in Borculo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent lichamelijke opvoeding 
Datum online
2022-06-28 28-6-2022
Sluitingsdatum
19-8-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
tot 1.0
Aantal uren
40
Omschrijving

Ben jij graag met leerlingen in beweging? Dan zoeken wij jou om aan de slag te gaan als docent lichamelijke opvoeding op meerdere locaties van onze school. Of het nu gaat om bewegen op muziek, balsporten, atletiek of andere spelvormen: jij weet de leerlingen steeds weer te enthousiasmeren door jouw gedrevenheid.

Eisen

Functie-eisen

Je bent erop uit jouw leerlingen te laten groeien in hun talenten, te stimuleren in hun brede ontwikkeling en in het verleggen van hun grenzen.

Je hebt kennis van en passie voor je vak en hebt dat zichtbaar weten te maken door het behalen van een bevoegdheid.

Om bij ons te werken moet je beschikken over een geldige VOG voorafgaand aan je indiensttreding. 

Over Stichting Portuur

Naam school
Adres
Herenlaan 2 , 7271NR Borculo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Via VOTA kom je verder!

VOTA helpt onderwijspersoneel in Twente en de Achterhoek vooruit. We bieden jou als medewerker de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te werken zoals jij dat wilt. Tegelijkertijd geven we scholen meer controle over hun personeelsbezetting. Via VOTA kom je verder!

WIJ ZIJN VOTA
VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van zes zelfstandige VO-scholen: De Waerdenborch, OSG Hengelo, Het Erasmus, Het Stedelijk Lyceum, Het Assink lyceum en het Staring College.
Zij hebben de krachten gebundeld en gaan via VOTA gezamenlijk aan de slag met de gevolgen van regionale krimp en het dreigend lerarentekort

VOORUIT MET VOTA
In de regio Twente en de Achterhoek staan we voor een uitdaging: aan de ene kant hebben we een lerarentekort, onder meer door vergrijzing, en aan de andere kant hebben we te maken met bevolkingskrimp. Met als direct gevolg: minder leerlingen. Vooral zelfstandige scholen, zoals de zes VOTA-scholen, zijn hierdoor op het gebied van personeel kwetsbaar. Door samen te werken in VOTA trotseren zij, met behoud van zelfstandigheid, dit complexe arbeidsmarktvraagstuk en dragen zij via gezamenlijk personeelsbeleid bij aan de verbetering van de onderwijskwaliteit. Met een vacaturebank, een gedeelde vervangingspool, loopbaancoaching en een vitaliteitsprogramma voor docenten van alle aangesloten scholen, helpt VOTA het onderwijs in Twente/Achterhoek vooruit.

                                                                          KLIK HIER VOOR ONZE VACATURES

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

De kans om jezelf te ontwikkelen binnen een persoonsgerichte werkomgeving in een leuk team. Hiervoor krijg jij een beloning in schaal LB (conform cao Voortgezet Onderwijs). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Het is een vacature ter vervanging voor 1,0 wtf op meerdere locaties van het Staring College (Lochem en Borculo). 

Zie jij jezelf bij het Staring College werken? Maak ons dan nieuwsgierig naar wie je bent en wat je mogelijkheden zijn.

 

In verband met de zomervakantie zijn wij niet bereikbaar van week 29 t/m 32.