Vacature Docent Nederlands in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2022-06-27 27-6-2022
Sluitingsdatum
28-8-2022
Met ingang van
1-10-2022, of eerder
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,2 fte
Aantal uren
30 lesuren
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie OSG West-Friesland per 1 oktober 2022 een vacature voor een docent Nederlands
(1,2fte). Uiteindelijke omvang in overleg. 
 
Naar wie zijn wij op zoek?
Een collega die gaat lesgeven in de onderbouw mavo, havo en vwo. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet hoe je de lesstof goed kan overbrengen op de leerlingen. We werken met de lesmethode Blink/Pilot26. Je begeleidt en coacht de leerlingen bij hun leerdoelen. Daarnaast weet jij hoe je je leerlingen motiveert om zo het maximale eruit te halen en zorg je voor een veilige leeromgeving. We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent die er plezier in heeft zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen.
We zoeken twee collega's. 

Wat breng  jij mee?
Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Nederlands of je bent studerende hiervoor.
Verder beschik je over goede pedagogische vaardigheden en hanteer je een activerende didactiek. Je bent in staat een veilig klimaat in de klas te creëren en je benadert de leerling positief. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.
Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.
 
Wat bieden wij?
De OSG is een school met karakter! Het team bestaat uit 11 collega's. Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4573,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.

Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.
 
Solliciteren?
Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Bart Butter, afdelingsleider: 0229-246264.

Je kunt hieronder via de button Solliciteren jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en CV uploaden.
 
Toch niet wat je zoekt maar wel geïnteresseerd in het Atlas College?
Kijk dan eens bij de actuele vacatures op onze andere scholen: www.atlascollege.nl
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Over OSG West-Friesland

Naam school
Adres
Bontekoestraat 3 , 1623LL Hoorn Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Bart Butter
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Schoolportret

De OSG West-Friesland in Hoorn is een school waar leerlingen in een veilig, zorgzaam en inspirerend leer- en leefklimaat tot optimale prestaties kunnen komen. Hier horen vier krachtige kernwaarden bij: Samen, Cultureel, Eigenzinnig en Onderzoekend. Op de OSG vinden we het belangrijk dat leerlingen binnen en buiten de les leren en dat het niet alleen gaat om het vergaren van kennis, maar ook om het aanleren van vaardigheden. Basis voor alles is het respect voor de eigenheid van iedere leerling en streven naar het geven van onderwijs op maat en ondersteuning die adequaat, efficiënt en effectief is. 
 
Het uitgangspunt van de OSG is daarbij dat de leerling zelf sturing leert geven aan dit proces, persoonlijke initiatieven leert ontwikkelen en zelf verantwoordelijkheid leert nemen voor het eigen welzijn en de eigen studie. De OSG ondersteunt de groei van de leerling op dit gebied op een zorgvuldige, systematische en coachende manier. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het beste tot zijn recht komt in een omgeving waar vertrouwen in het eigen kunnen, in elkaar en in de omgeving, de basis vormen. Dit vraagt van alle betrokkenen onderling respect en betrokkenheid. 
 
De OSG biedt mavo-, havo-, atheneum-, gymnasium- en technasium-onderwijs aan. De OSG maakt deel uit van de scholengroep Atlas College. Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website: www.osgwestfriesland.nl 


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.