Vacature Strategisch communicatie adviseur in Etten-Leur

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Strategisch communicatie adviseur 
Datum online
2022-06-24 24-6-2022
Sluitingsdatum
22-8-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische omgeving, waarin je als strategische communicatie adviseur binnen Curio een bijdrage levert aan de gewenste koers van de organisatie?

Wat ga je doen?

De afdeling marketing en communicatie heeft een centrale rol in de organisatie met de focus op online. Het team heeft een adviserende en ondersteunende rol op het gebied van onder andere marketing, werving en voorlichting, arbeidsmarkt- en interne communicatie en branding. Het team bestaat uit drie subteams:
 • Team communicatie: dit team houdt zich bezig met verander-, arbeidsmarkt- en interne en externe communicatie;
 • Team backoffice marketing: dit team focust zich vooral op online werving en branding via diverse kanalen;
 • Accountteam: dit team heeft dagelijks contact met de onderwijslocaties van vmbo, mbo en start. En speelt een belangrijke rol bij de eerste kennismaking met potentiële leerlingen en studenten. Denk daarbij aan de organisatie van open dagen, voorlichtingen, etc.

Eisen

Functie-eisen
Jij bent de communicatiespecialist. Je voelt je thuis bij een organisatie die in verandering is en hebt aantoonbare ervaring in een veranderende omgeving. Dat je klant- en resultaatgericht bent, is vanzelfsprekend.
Jij bent het aanspreekpunt en hebt een leidende rol op de afdeling en in de organisatie als het gaat om inhoudelijke (strategische) communicatievraagstukken en –behoeften. Ook ben je het aanspreekpunt voor de vier communicatieadviseurs uit het subteam communicatie. Je weet hoe je collega’s in het team in hun kracht zet en hoe je hoofd- en bijzaken van elkaar scheidt.
Je spart dagelijks met de marketeer, de accountmanagers en senior corporate communicatie adviseur. Je levert een bijdrage aan crisiscommunicatie en je bent een stevige gesprekspartner voor het management en directie.
Verder beschik je over:
 • Een diploma op hbo/wo niveau, in een relevante richting, zoals communicatiewetenschappen;
 • Aantoonbare kennis en ervaring in het maken van (strategische) communicatieplannen op het gebied van verandercommunicatie, interne communicatie en/of arbeidsmarktcommunicatie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende baan, waarbij je een belangrijke rol vervult in de profilering van ons beroepsonderwijs. Curio is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. Dit doen we door ‘liefde voor leren’ in onze cultuur te verweven. 
Daarnaast bieden wij:
 • Salarisschaal 11, conform cao mbo, maximaal € 5.018,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Een jaarcontract;
 • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
 • Een uitstekende verlofregeling bestaande uit in totaal 47 vakantie- en compensatiedagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bijdrage in de aanvullende ziektekostenverzekering, een thuiswerk- en mobiele telefoonvergoeding;
 • Goede pensioenopbouw bij ABP;
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen via onze Curio Academie;
 • Laptop.

Over Curio Bestuurscentrum

Naam school
Adres
Trivium 76 , 4873LP Etten-Leur
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Emma Kloet
Omschrijving
Curio
De ambitie van Curio is zorgen dat onze studenten kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding, zodat ze zijn voorbereid op de flexibele arbeidsmarkt van de toekomst. Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Wij helpen om onze leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen. Hoe oud ze ook zijn. Zodat de regio dat ook kan doen. Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan uiterlijk 22 augustus via de knop “Solliciteren” op www.werkenbijcurio.nl. Je motivatiebrief met CV kun je richten aan Dennis Roos, manager marketing en communicatie.
Heb je vragen over de vacature en/of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Dennis Roos, via d.roos@curio.nl of 06-53812292.

De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 7 september. De tweede gesprekken staan gepland op woensdag 14 september. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.