Vacature Docent kunst en ontwerp in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent kunst en ontwerp 
Datum online
2022-06-23 23-6-2022
Sluitingsdatum
3-7-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 0,5
Aantal uren
8-11
Omschrijving
Heb je een passie voor het vak kunst en ontwerp en breng je graag je kennis over aan leerlingen in het voortgezet onderwijs? Dan ben jij de collega die wij zoeken! 

Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde docent kunst en ontwerp. Lessen zullen gegeven worden in de onderbouw. De omvang van de vacature bedraagt 0,4 tot 0,5 fte.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
CAO VO

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Adres
Peter van Anrooystraat 8 , 1076BH Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Overeinder
Omschrijving
Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam is een unieke onderwijsorganisatie in Amsterdam met twee bruisende daltonscholen die elk hun eigen karakter hebben. Binnen ons onderwijsconcept staan de kernwaarden van het Daltononderwijs centraal. Vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. Spreken deze kernwaarden jou aan, dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1280 leerlingen en zo'n 150 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.


 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatiepagina.

Heb je interesse in een fantastische tijdelijke baan als docent kunst en ontwerp bij een van de leukste scholen in Amsterdam? Stuur ons dan uiterlijk 3 juli a.s. je motivatiebrief en curriculum vitae toe. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.