Vacature Docent Engels in Tilburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2022-06-23 23-6-2022
Sluitingsdatum
7-7-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0.8-1.0
Omschrijving
Wij zoeken komend schooljaar een docent Engels!
 
Als je aan iemand uit Engeland vraagt wat ze vooral opvalt bij Nederlanders dan zullen ze ongetwijfeld zeggen dat Nederlanders altijd overal fietsen en dat ze goed zijn in de Engelse taal. Het zijn namelijk beide Germaanse talen die behoren tot dezelfde taalfamilie. Zo hebben wij in de Nederlandse taal ongelofelijk veel Engelse leenwoorden, maar ken je misschien enkele woorden die de Engelse taal aan de Nederlandse taal te danken heeft?
 
Het Reeshof College in Tilburg is een school voor alle niveaus van het vmbo en staat midden in de maatschappij. Onze samenleving is divers en op onze school is iedereen welkom. Een school waar mensen ondanks de verschillen respectvol met elkaar omgaan. Wij zoeken per 1-8-2022 een docent Engels met een tweedegraads bevoegdheid (0.8-1.0 fte).  
 
Ben jij de persoon die wij zoeken en heb je aantoonbare affiniteit met de doelgroep van het Reeshof College? Dan zien wij graag jouw motivatie en curriculum vitae tegemoet, stuur deze documenten uiterlijk 7 juli 2022 naar ghaelermans@reeshofcollege.nl.
 
-Het betreft een voorziening in een tijdelijke vacature tot 31-08-2023
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Buitenlandse opleiding of Overige

Over Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg

Adres
Tatraweg 80 , 5022DS Tilburg Noord-Brabant
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. van Pelt
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
De Stichting Openbaar Voortgezet onderwijs Tilburg, verder te noemen SOVOT met de scholen
Koning Willem ll College, het Beatrix College en de nevenvestiging in het Reeshof College verzorgt openbaar onderwijs op de niveaus vmbo-tl/gl, havo en vwo voor meer dan 4.700 leerlingen uit Tilburg en omgeving.
 We gaan meer samenwerken en van elkaar leren, met als doel het bieden van innovatief, herkenbaar openbaar onderwijs, verzorgd door sterke en zelfbewuste scholen. Onze scholen rekenen niet af, maar bieden kansen aan leerlingen, maar ook aan personeelsleden. Werken bij SOVOT betekent van toegevoegde waarde kunnen (en willen) zijn.  We willen samen verder komen!

Nieuwsgierig naar ons? kijk hier: https://www.youtube.com/watch?v=5SjdUgvFpE8
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.