Vacature Docent Drama/start nieuwe schooljaar/0,2 fte in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Drama/start nieuwe schooljaar/0,2 fte 
Datum online
2022-06-22 22-6-2022
Sluitingsdatum
30-6-2022
FTE
0.2 fte
Omschrijving
Wolfert Dalton zoekt voor de start van het nieuwe schooljaar een bevlogen docent(e) Drama met een tweedegraads bevoegdheid (0,2 fte). Je beheerst het vak uiteraard op een hoog niveau en hebt er plezier in om gemotiveerde en getalenteerde leerlingen te inspireren. Je bent ambitieus, flexibel en innovatief en draagt samen met de andere teamleden bij aan het vernieuwend daltononderwijs van onze school.

Wij vragen
* Je bent een didactisch talent en bent in staat het maximale uit een leerling te halen.
* Je bent bekend met de daltonvaardigheden, staat achter dit onderwijsconcept en kan het geïnspireerd overbrengen op leerlingen en collega's.
* Je draagt zorg voor een veilige leeromgeving.

Wij bieden
* Een innovatieve, creatieve en initiatiefrijke werk-en leeromgeving.
* Interne opleidingsmogelijkheden.
* Vanaf medio 2023 een fantastisch nieuw schoolgebouw.

Nadere informatie en solliciteren:
Ons gemotiveerde en ambitieuze team en onze zelfstandige leerlingen zorgen voor een prettige en veelzijdige werkomgeving. Deze werkomgeving wordt nog beter door de prachtige nieuwbouw die we medio 2023 in gebruik zullen nemen. Wolfert Dalton is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep.
 
Neem voor meer informatie over Wolfert Dalton en deze vacature contact op met de directeur, de heer M.H.M. van den Dool via 010=8928300 of mdd@wolfert.nl.
 
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zien wij met belangstelling je sollicitatie tegemoet. Mail je motivatiebrief met cv voor 30 juni 2022 naar sollwd@wolfert.nl.
 
De eerste gespreksronde vindt plaats zo spoedig mogelijk.
 

Over Wolfert Dalton

Naam school
Adres
Argonautenweg 55 , 3054RP Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Geboden wordt een baan met sterke collega’s en zelfstandige leerlingen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.